PSD cere excluderea europarlamentarului Cătălin Ivan din grupul socialiștilor europeni. Pentru că a criticat partidul lui Dragnea
Plângere penală împotriva BEC. Cătălin Ivan acuză de abuz în serviciu
Politic Ultima Ora

Cătălin Ivan la LUPTĂ cu PSD. ”Cunosc aparatul propagandistic intrat pe mâna lui Dragnea. Restul sunt doar niște unelte”

Cătălin Ivan la LUPTĂ cu PSD. ”Cunosc aparatul propagandistic intrat pe mâna lui Dragnea. Restul sunt doar niște unelte”

Cătălin Ivan este un politician român, europarlamentar PSD. Acesta a pornit un adevărat război cu membrii partidului PSD, asumându-și o luptă deschisă cu aceștia. Politicianul declară că este conștient că va urma o luptă grea, dar spune că nimic nu îl va opri.

”Când am decis că această grupare mafiotă care a preluat numele PSD trebuie oprită cu orice preț, mi-am asumat o lupta deschisă cu cei care au luat captiv fostul cel mai mare partid din România. Mi-am asumat și faptul că foști colegi care au rămas acolo mă vor atacă după ani mulți în care am împărțit bune și rele.

În perioada următoare va veni un val de atacuri la adresa mea și a celor care îndrăznesc să spună adevărul despre ce a devenit acest partid. Faptul că m-au comparat cu Monica Macovei, ceea ce sigur că reprezintă o jignire având în vedere răul pe care acest personaj l-a făcut constant României la Bruxelles, probabil este mică față de ce va urmă.

Cunosc aparatul propagandistic intrat pe mâna lui Dragnea. Voi fi plătit de Soros, apoi omul rușilor, ofițer sub acoperire al statului paralel și, în final, când toate acestea se vor dovedi a nu fi suficiente, vor plăti prin tot felul de fițuici, știm în care, atacuri suburbane, la persoană.
Le transmit că am pornit această lupta conștient fiind de toate astea și, mai mult decât atât, cunoscând foarte bine modul lor de a gândi și a acționa. Nu există nimic care să mă poată opri. Îmi este foarte clar unde vrea Dragnea să ducă România și cred că orice politician responsabil trebuie să facă orice că să-l oprească.

Despre Dan Nica nu voi spune nimic, deși ar fi multe lucruri de spus. Că el vor mai fi și alții. Ne-am pierde timpul analizându-i pe fiecare în parte. Sunt doar niște unelte, fără personalitate, fără demnitate, de multe ori și fără discernământ. Executanți.” , a scris Cătălin Ivan pe pagina sa de facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.