Parlamentul European a adoptat inițiativa europarlamentarului Cătălin Ivan privind recuăerarea averilor ilicite scoase în afara UE
Politic Social Ultima Ora

Cătălin Ivan face praf REVOLTA din PSD: ”Fiecare dintre semnatarii scrisorii vrea o felie mai mare din România. Atât”

Europarlamentarul Cătălin Ivan, spune că ”această mișcare reformatoare din PSD nu este despre români, ci despre readucerea lui Dragnea la masa negocierilor și reîmpărțirea României”. Cătălin Ivan scrie, joi, pe pagina sa de Facebook, că demersul „reformiștilor” din cadrul Partidului Social Democrat (PSD) nu poate fi luat în serios.

„Cum ar putea cineva să creadă că demersul «reformiștilor» din PSD este unul serios, atât timp cât ei propun ca Liviu Dragnea să se retragă și locul său să fie ocupat de Viorica Dăncilă?! În toate intervențiile publice, aceasta este lăudată pentru experiența acumulată la Bruxelles, pentru anvergura europeană și toți «disidenții» își pun speranțele în capacitatea Vioricăi de a repara relațiile cu socialiștii europeni, care sunt distruse în acest moment. Cât de ipocrit să fii?! Este o întrebare retorică, pentru că vorbim totuși despre Gabriela Firea, Nicolae Bădălău și Paul Stănescu”, scrie europarlamentarul Cătălin Ivan.

Potrivit acestuia, în realitate, nu este vorba despre reforma PSD și nici despre bunul mers al lucrurilor în România.

„Dragnea a luat captiv cel mai mare partid și a pus mâna pe puterea aproape totală în România cu ajutorul acestor personaje. Problema este că, după ce și-a atins aceste obiective, i-a înlăturat sau marginalizat pe toți cei care l-au ajutat, unul câte unul. Această mișcare «reformatoare» din PSD nu este despre români, ci despre readucerea lui Dragnea la masa negocierilor și reîmpărțirea României. Fiecare dintre semnatarii scrisorii vrea o felie mai mare din România. Atât”, încheie europarlamentarul ieșean.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.