Cât cheltuie Primăria Videle pe Zilele Orașului? Viorica Dăncilă, nelipsită! 1
Primăria din Videle pregătește o ediție specială a Zilelor Orașului, din moment ce aniversează 50 de ani de la înființare
Politic Exclusiv Ultima Ora

Cât cheltuie Primăria Videle pe Zilele Orașului? Viorica Dăncilă, nelipsită!

Primăria din Videle pregătește o ediție specială a Zilelor Orașului, din moment ce aniversează 50 de ani de la înființare. Pe 8 și 9 iunie, centrul urbei va fi îmbrăcat în straie de sărbătoare iar costul e pe măsură – aproape 72.000 de lei fără TVA.

 

Totul va fi asezonat cu scenă, sonorizare, lumini, ecran, videoproiector, semn că primarul vrea să iasă totul cum trebuie. Cu atât mai mult cu cât în ultimii ani nu au lipsit de la manifestări politicieni de marcă ai zonei. Premierul Viorica Dăncilă nu a lipsit nici anul trecut, când era  în Parlamentul European și e mai mult decât posibil să participe și acum, alături de colega ei de Guvern și vecină de bloc din Videle – ministrul de Interne, Carmen Dan.

Cât cheltuie Primăria Videle pe Zilele Orașului? Viorica Dăncilă, nelipsită! 2

Ionuț Dolănescu și Floarea Calotă, printre artiștii invitați

Pentru ediția din acest an, Primăria a postat deja anunțul privind achiziția de servicii pentru evenimentele artistice din cadrul manifestării Zilele orașului Videle. Valoarea estimată pentru achiziţia de servicii este de 71.428,57 lei fără T.V.A.din care 54.621,85 lei fără T.V.A  pentru servicii prestate de artişti și 16.806,72 lei fără T.V.A. pentru scenă, sonorizare, lumini, ecran, videoproiector, cameră de filmat şi montaj inclusiv transportul artiştilor şi echipamentelor. Contact de NEWSTEAM.RO, viceprimarul PSD Nicu Șerban s-a ferit să facă declarații, motivând că este ocupat și nici nu știe când poate vorbi. Ne-a îndrumat către consilierul primarului, Virginica Frumosu. Aceasta nu era nici ea la birou, cum nu era nici primarul. În schimb, secretara ne-a spus că programul nu este încă definitivat dar că vor fi, ca în fiecare an, competiții sportive, premii pentru elevi și, desigur, spectacol cu artiști de seamă. “Vor cânta Andreea Bălan, Bambi, Alb Negru și de muzică populară Floarea Calotă și Ionuț Dolănescu”, a spus ea. Aceștia vor împărți cei aproape 55.000 de lei fără TVA alocați din bugetul local.

Peste 12.000 de lei, focul de artificii de Revelion

Primarul din Videle, Nicolae Badanoiu
Primarul din Videle, Nicolae Badanoiu

Primarul Nicolae Bădănoiu are grijă ca cetățenii din Videle să se bucure de evenimente. Pentru Revelion, a plătit din buget  12.605,00 lei fără T.V.A..pentru artificii. Iar la ediția de anul trecut a Zilelor Orașului au urcat pe scenă Alexandru Ungureanu și Crush, Ruby and Band, What”s Up sau Taraful Cleante.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.