C. T. Popescu despre CHEFUL guvernamental din Sala Tronului: Dăncilă se gândeşte pe sine ca pe regina Maria 1
Politic Ultima Ora

C. T. Popescu despre CHEFUL guvernamental din Sala Tronului: Dăncilă se gândeşte pe sine ca pe regina Maria

Cristian Tudor Popescu a vorbit de gafa impardonabilă comisă de Viorica Dăncilă: a organizat un dineu în Sala Tronului din Palatul Regal, locul în care era aşezat acum un an catafalcul regelui Mihai.

C. T. Popescu despre CHEFUL guvernamental din Sala Tronului: Dăncilă se gândeşte pe sine ca pe regina Maria 2 C. T. Popescu despre CHEFUL guvernamental din Sala Tronului: Dăncilă se gândeşte pe sine ca pe regina Maria 3

„Pomana pomanagiilor Regelui Mihai. Putem interpreta ca fiind parastasul pişcotarilor, în memoria Regelui Mihai. Preşedintele Parlamentului European nu poate fi acuzat, a venit unde a fost chemat.

Nici vorbă de gafă de protocol, Viorica Dăncilă a făcut-o în deplină cunoştinţă de cauză.

Din punct de vedere estetic, în sala asta nu au ce să caute chiflele, e o uriaşă chiflă această acţiune. Au dat o chiflă cât toate zilele. Nu au ce căuta friptanele, furculiţele în acest decor nu au ce căuta. Mai e o imagine în care sunt mere şi struguri ca la ziua recoltei.

De ce a făcut asta Viorica Dăncilă?

Putem să ne gândim aşa – Dăncila are aproape un an de mandat, acum se gândeşte la sine, se gândeşte pe sine ca pe regina Maria. Autoînchipuirea de sine e o forţă a românilor care au ajuns în funcţie. Se gândeşte acum că băiatul ei nu se poate căsători cu oricine, ar însemna o mezalianţă.Să nu uităm, a fost şi la Papa, deci capacitatea de închipuire e sinceră”, a spus CT Popescu , la Digi24.

Sala în care Viorica Dăncilă l-a invitat la masă pe şeful Parlamentului European este aceeaşi în care, în decembrie anul trecut, capetele încoronate ale Europei îl privegheau pe ultimul rege al României.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.