EXCLUSIV! Bombă pe scena politică în plină criză guvernamentală! Se cere revenirea monarhiei în România! Prințul Charles invitat să conducă țara 1
Exclusiv Politic Ultima Ora

EXCLUSIV! Bombă pe scena politică în plină criză guvernamentală! Se cere revenirea monarhiei în România! Prințul Charles invitat să conducă țara

În plină criză guvernamentală, membrii Partidului Regalist Român, (PRR), propun o soluție de a salva România de actuala clasă politică și de a trece la reforme adevărate.

Concret, președintele Consiliului Național la PRR, fosta peremistă Anca Cârcu ne-a dezvăluit că partidul pe care-l conduce, a declanșat o campanie de strângere de semnături în toată România, cu scopul declanșării unui referendum, privitor la schimbarea, Constituției, prin trecerea de țării de la republică la, monarhie constituțională.

” De mai bine de 30 de ani, țara asta se află în criză. Politicienii care au condus-o și o conduc nu și văd decât propriile interese.

Fie că a fost Iliescu, Constantinescu, Băsescu, Iohannis, nimeni nu a făcut nimic concret pentru popor.

 

Este cred, că suntem singura țară din Uniunea Europeană, în care au făcut pușcărie cei mai înalți oameni ai statului. Premier, miniștrii sau președinți ai Parlamentului.

 

Vedem în jurul nostru că, in țările care sunt conduse de monarhi, Spania, regatul Unit, țările nordice, oamenii o duc bine.

 

Am declanșat deja, o campanie de strângere de semnături pentru modificarea Constituției, în sensul de a trece din nou la monarhie constitițională.

 

În cazul în care vom reuși să strângem semnăturile necesare, dar nu mă îndoiesc că nu vor reuși, vom cere Parlamentului să declanșeze referendumul.

 

Vă spun sigur, românii sunt scârbiți de actualii politicieni. Vor o schimbare adevărată.

 

Noi credem că revenirea la monarhie este soluția. Dacă Custodele Coroanei Regale, Alteța Sa Margareta va accepta să ne conducă va fi perfect.

Nici, prințul Nicolae nu este în afara opțiunilor noastre.

 

În caz contrar, vom face demersurile necesare pentru a-l convinge pe Prințul Charles să primească conducerea României”, ne-a declarat Anca Cârcu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.