Bombă. Denunțul Secolului împotriva lui Carmen Dan. Ministrul de interne merge la pușcărie 1
Ultima Ora Breaking News Europarlamentare 2019 Justiție Politic Prezidențiale 2019

Bombă. Denunțul Secolului împotriva lui Carmen Dan. Ministrul de interne merge la pușcărie

La  Direcția Naționale Anticorupție a fost depus, cu doar câteva zile în urmă, ”denunțul secolului” împotriva  lui Carmen Dan!

Cel care atât prin cantitatea informațiilor, documentelor și celorlalte probe prezentate, cât și prin calitatea acestora, țînând cont de statutul cu totul special de la chiar vârful Ministerului de Interne a denunțătorului le oferă practic pe tavă procurorilor anticorupție finalizarea cu celeritate a unui dosar cu adevărat ”beton”.

Mai ales că, după cum susțin surse apropiate anchetei, de această dată nu mai este vorba de fapte mai vechi și implicit ceva mai greu de verificat, de pe vremea când Carmen Dan era prefect de Teleorman.

Ci de acuze concrete privind abuzurile comise de această chiar în timpul  mandatului de ministru de Interne! Iar după cum reiese din informațiile intrate în posesia noastră, în afară denunțului depus de unul dintre ”greii” ministerului, și alți chestori și șefi de structuri în activitate și-au dat deja acordul că, în afară statutului de martori pe care îl au în acest prim dosar să depună la rândul lor denunțuri cu privire la presiunile exercitate asupra lor de către Carmen Dan și ”Frăția Blondei” din jurul acesteia.

Astfel că, mult mai curând decât se așteaptă unii, vom asista la o nouă operațiune de ”curățenie generală” la MAI! Și cu cât va fi declanșată mai repede, cu atât va fi mai binevenită, mai ales că primele note informative au ajuns deja la vârful guvernului, pentru a se putea lua astfel și măsurile politice necesare, pe lângă cele țînând strict de sfera penalului…

Mai vine unul! Și încă unul!

Țînând cont atât de faza incipenta a anchetei, dar mai ales de statutul denuntatorului aflat în plină activitate și de celelalte nume grele de la vârful MAI care au acceptat deja statutul de martori împotriva propriului ministru nu vom dezvălui astăzi identitatea celui care cu siguranță va zgudui din temelii ”Frăția Blondei” odată cu demararea acestui demers penal.

Mai ales că nu va dura mult și se va anunță cel mai probabil și începerea primelor urmăriri penale în acest caz. Însă dacă mai există și pesimiști incurabili care consideră că lucrurile nu se vor mișcă nici măcar după acest denunț pur și simplu ”nuclear”, bazat pe ”pungi” întregi de documente deja predate procurorilor anticorupție, uite că totuși situația va fi greu de ”manageriat” de către atât de puținii susțînători ai lui Carmen Dan din sistem.

Și asta pentru că după ”denunțul secolului” se așteaptă să mai vină încă unul! Cel puțîn de același calibru, țînând cont atât de statutul denuntatorului, cât și de informațiile pe care acesta deja a anunțat că le va pune la dispoziția DNA cât de curând. Iar deja un al treilea denunț, tot de la un nume mare de la vârful MAI este ”negociat” în aceste zile, astfel că inițiații sistemului și-au pregătit deja rezerve considerabile de ”popcorn”, pentru a urmări ”filmul” evenimentelor  pe care vom continuă să îl prezentăm în perioada următoare…, scrie national.ro. 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.