ALERTĂ! Șeful USR Dan Barna și ministrul Drulă,vot împotriva călugărilor români din Muntele Athos! ”O risipă populistă!” 3
Politic Ultima Ora

ALERTĂ! Șeful USR Dan Barna și ministrul Drulă,vot împotriva călugărilor români din Muntele Athos! ”O risipă populistă!”

Deputații au aprobat o lege prin care, statul român acordă ajutor financiar unei mănăstiri din Muntele Athos, Grecia.

Concret,aceștia au aprobat suma de 960.000 de euro pentru schitului românesc „Prodromu” de la muntele Athos, Grecia.

Printre cei care au votat împotriva acordării acestor bani,au fost și vice-premierul Dan Barna și ministrul transporturilor Cătălin Drulă.

” Am votat azi împotriva alocării de bani pentru schitul românesc de la muntele Athos.

Anul trecut, Parlamentul a mărit aceasta sumă de la 250 de mii de euro pe an la aproape un milion. Azi s-a votat aprobarea ordonanței de urgență care definește normele de alocare financiară.

Nu mai aveam ce schimba, acum, la final, dar a fost un vot de conștiință. Mi se pare trist că într-un an atât de complicat financiar, aruncăm efectiv cu bani într-o instituție care oricum e foarte bine finanțată.

În cazul de față este vorba despre 25 de călugări care primesc o mulțime de donații din mediu privat și care nu duc lipsă de nimic (este celebru cazul lui Gigi Becali care a donat sume impresionante in trecut).

Am votat împotrivă pentru ca acum prioritățile noastre trebuie să fie altele. Și asta nu doar la nivel declarativ.

Proiectul a trecut oricum, cu sprijinul tuturor partidelor în afară de USR PLUS, care nu a girat o risipă populistă”, a anunțat deputatul USR Radu Molnar.

ALERTĂ! Șeful USR Dan Barna și ministrul Drulă,vot împotriva călugărilor români din Muntele Athos! ”O risipă populistă!” 4

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.