AUR atac la Iohannis
AUR atac la Iohannis
Politic Ultima Ora

AUR îl amenință pe Iohannis! George Simion anunță suspendarea președintelui

Liderul AUR, George Simion, anunță cî în cel mai scurt timp, va iniția în Parlament, procedura de suspendare a președintelui Klaus Iohannis din funcție.

Simion, consideră că Iohannis a încălcat Constituția prin faptul că nu va nominaliza un premier de la PSD, așa cum a remarcat și OSCE.

”Noi nu suntem anti-europeni și nici anti-americani. Noi avem o viziune proprie, o viziune a Europei națiunilor. Am luat un scor atât de mare pentru că toate aceste partide stau drepți în fața lui Klaus Iohannis.

Ei așa cred că e un stat de drept. Poate avea dreptate Liviu Dragnea când spune că serviciile și-au trimis oameni în toate partide.

Într-o săptămână vom afla. Iohannis numește, din nou, guvernul lui, după ce a pierdut alegerile, a mințit că avem vaccinul, că vin miliardele de euro? Ne-au acuzat că suntem populiști, dar Iohannis nu e populist?

Eu nu înțeleg de ce PSD nu inițiază suspendarea președintelui. Mai stau o săptămână, două, și dacă nu o inițiază, o să o inițiem noi. Românii ne-au cerut suspendarea lui.

Nu am avut contracte cu statul. Ceea ce au găsit domnii de la servicii, după ce au săpat, este că mă duc la meciuri.”, a spus George Simion, la antena 3.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.