AUR anunță măsuri ȘOC pentru Bugetari
AUR anunță măsuri ȘOC pentru Bugetari
Politic Ultima Ora

AUR cere de urgență unirea României cu Moldova

Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR) solicită guvernelor de la Bucureşti şi Chişinău iniţierea imediată de consultări bilaterale, precum şi cu partenerii politici europeni şi euro-atlantici, pentru stabilirea etapelor şi măsurilor concrete în vederea reunificării statului şi a naţiunii române.

Congresul naţional al Alianţei pentru Unirea Românilor (AUR) a adoptat vineri, în unanimitate, rezoluţia intitulată „Marea Unire din nou”.

„Suntem în Cetatea Marii Uniri, într-un moment de sărbătoare şi, de aceea, Biroul Naţional de Conducere a hotărât să propunem Congresului o rezoluţie, care se vrea una a desăvârşirii Unirii. Reîntregirea naţională este proiectul nostru de ţară.

Noi am avut curajul de a ne transforma într-o avangardă a mişcării de renaştere naţională românească, dar încă mai avem de crescut.

Noi trebuie să fim apostolii acestui neam, apostolii răsăritului luminat de cel de Sus, Hristos, iar pentru asta trebuie să ne nevoim mai mult, să răbdăm mai mult, să muşcăm din noi atunci când poate că revolta ne umple, când poate lucrurile nu sunt atât de bine înţelese de fiecare.

AUR este oastea care poate să învie din nou neamul românesc”, „, a declarat Claudiu Târziu, preşedintele Consiliului Naţional de Conducere al AUR.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.