Parchetul dă ȘAH la Carmen Dan: trebuie să DESECRETIZEZE motivele pentru care a fost BĂTUTĂ populația pe 10 august
Politic Justiție Ultima Ora

Audieri la mișto: De ce a fost bătută populația? Este secret! De ce erau acoperite numerele jandarmilor? Erau false!

Comisiei de Apărare a Camerei Deputaţilor s-a reunit marți îmtr-o ședințăm pe tema violențelor din 10 august. La această ședință a venit, neinvitată, și Carmen Dan, minstrul de Interne, pentru a prezenta raportul MI pe tema violențelor. Presa a fost scoasă din sală când s-a pus întrebarea de ce au fost bătuți protestatrii pașnici, pe motiv că aceste date din raport… sunt clasificate.

Poporul român trebuie să pună mână de la mână și să cumpere doamnei Carmen Dan un televizor nou, de calitate. Asta pentru că ditamai ministrul de Interne nu are un aparat de calitate acasă… A trebuit să vină la Minister, deși era în concediu de odihnă, pentru a urmări de acolo, la un televizor bun, evenimentele din Piața Victoriei în data de 10 august.

Așa a spus, în Comisia de Apărare, ministrul Internelor: pe 10 august s-a dus la Minister doar ca să se uite la televizor, voia să vadă derularea evenimentelor. Nu a facut nimic altceva! A stat și s-a uitat la televizor până spre dimineață… Dacă avea un aparat bun la domiciliu, ar fi putut stat acasă.

Desigur, ar fi putu suna pe cineva de la serviciul de informații al Ministerului de Interne (doi și-un sfert), că tot îi sunt subordonați, poate primea unele date mai interesante…

În fine, împreună cu ministrul au venit la Comisie subordonați din Jandarmerie și Poliție. Aceștia au lămurit problema căștilor de protecția ale jandarmilor care aveau numerele de identificare ascunse cu fâșii negre de bandă adezivă. De ce, au întrebat interlocutorii parlamentari, știați din timp că urmează să comiteți ilegalități și voiați să vă ascundeți identitatea? Nu, au răspuns reprezentanții Jandarmeriei, nu avem căși suficiente, iar jandarmii participanți la evenimentele din 10 august au trebuit să le împrumute pe cela care existau de la unul la altul. Pentru a nu umbla cu căști cu numere de identificare false, adică ale altuia, acestea au fost acoperire cu bandă adezive! Deci: șah mat la poporul român!

În fine, a venit momentul în care s-a pus, tranșant, întrebarea: de ce au fost bătuți protestatrii pașnici? În acel moment presa a fost scoasă din sală pentru că informațiile din raportul MI sunt clasificate. Doar deținătorii de certificate ORNIS au acces la asemenea informații. Iar poprul român nu are certificate ORNIS…

 

 

 

 

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.