Au prins huliganul care a furat pistolul de la jandarmeriță. Arma nu a fost găsită
Justiție Politic Social Ultima Ora

Au prins huliganul care a furat pistolul de la jandarmeriță. Arma nu a fost găsită

Polițiștii au anunțat că l-au reținut în această noapte pe bărbatul care ar fi furat arma jandarmeriței agresate. Acesta a fost recunoscut pe baza informațiilor furnizate de un cetățean. Arma însă nu a fost găsită

„Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti in continuarea cercetarilor in cauza privind agresiunea comisa asupra celor doi jandarmi, in Piata Victoriei,  au desfasurat activitati de  verificare a tuturor informatiilor furnizate de cetateni.
Astazi, in baza unei informatii transmisa de un cetatean politistilor din Inspectoratul Judetean de Politie Ifov, informatie ce ne-a fost comunicata de urgenta , a fost identificat barbatul din fotografiile mediatizate.

In urma unei actiuni a Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti – Serviciul Omoruri,  barbatul a fost depistat si condus la audieri.
In urma activitatilor desfasurate, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti a emis ordonanta de retinere pe numele  barbatului de 32 de ani, care este acuzat de nerespectarea regimului armelor si munitiilor ( in forma sustragerii unei arme) si tulburarea ordinii si linistii publice.
Actiunea a beneficiat de  sprijinul  Directiei Operatiuni Speciale, Unitatii Terioriale de Analiza informatiilor Bucuresti, Institutul National de Criminalistica si  Serviciului Independent Actiuni Speciale  din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane. Multumim tuturor cetatenilor care s au implicat.

Cercetarile continua atat pentru gasirea pistolului sustras, cat si pentru identificarea celorlalti participanti la agresiune”, transmite Politia Capitalei.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.