Atac incendiar la primarul Bacăului. PSD a făcut praf orașul 1
Atac incendiar la primarul Bacăului. PSD a făcut praf orașul
Politic Ultima Ora

Atac incendiar la primarul Bacăului. PSD a făcut praf orașul

Băcăuanii plătesc pentru incompetența primarului Cosmin Necula și nepăsarea europarlamentarului PSD Dragoș Benea

Faliment! Într-un singur cuvânt, așa se poate descrie Bacăul, după trei ani de administrație PSD. O administrație care s-a evidențiat prin eșecuri majore la toate capitolele, iar, mai nou, printr-un război între consilierii PSD și primarul Cosmin Necula, pe care până acum l-au sprijinit necondiționat, deși este un administrator slab, lipsit de viziune și profesionalism.

Acum, PSD i-a retras sprijinul politic. Numai că eșecul înregistrat în ceea ce privește modernizarea Insulei de Agrement, pentru care municipalitatea băcăuană trebuie să returneze 7,8 milioane de lei, pune o presiune și mai mare pe bugetul local, și așa secătuit. În disperare și fără să-și recunoască eșecul administrativ, PSD propune returnarea acestor bani din sumele alocate pentru acest an proiectelor de investiții. Cea mai mare sumă, de 5 milioane de lei, ar urma să provină de la Spitalul Municipal Bacău.

Investiția la Spitalul municipal, primul spital public construit în România în ultimii 30 de ani, era finalizată în proporție de 80% în 2016, când PSD a preluat Primăria Bacău. De atunci, investiția a fost blocată. Acum, consilierii locali PSD vor să ia și puținii banii alocați acestei investiții și să achite datoriile orașului. Este un atentat la sănătatea băcăuanilor, care, de fapt, plătesc acum pentru incompetența administrației PSD.

În loc să găsească soluții la problemele orașului, PSD Bacău este mai degrabă preocupat de vendete personale și de plătit polițe. Și mai grav este că, deși Bacăul se află pe marginea prăpastiei, europarlamentarul Dragoș Benea, fost președinte al Consiliului Județean Bacău, președintele PSD Bacău și cel care a făcut și a desfăcut în administrația locală, se dezice acum de toate actele iresponsabile, în loc să caute soluții. Iar soluția este simplă: bani alocați de la Guvernul lor, care să șteargă incompetența care este tot a lor, nu a băcăuanilor! Unde a fost Dragoș Benea când trena investiția de la Insula de Agrement, pentru care trebuie acum să plătim cu toții și, mai mult, din cauza căreia aproape 40 de milioane de euro, bani europeni, nu pot fi accesați? Din păcate, pentru incompetența primarului Necula și nepăsarea europarlamentarului Dragoș Benea are de suferit o comunitate întreagă!, transmite într-un comunicat remis newsteam.ro deputatul PNL Ionel Palăr.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.