Gabriela Firea
Politic

Atac dur din Parlament la Gabriela Firea

Atac dur din Parlament la Gabriela Firea.

Deputatul liberal Pavel Popescu lanseaza un atac dur la adresa primarului Capitalei și îi solicită  să renunțe la intenția de a interzice sistemele alternative la serviciile de transport de tip taxi.

„Îi solicit primarului Gabriela Firea să renunțe la intenția anunțată de a interzice sistemele alternative la serviciile de transport de tip taxi, căci acest lucru ar fi în dezavantajul bucureștenilor.

Decizia de a elimina aceste companii ar afecta direct buzunarul românilor care preferă acest tip de transport, atât datorită seriozității și confortului oferit, cât și datorită prețului mai mic, comparativ cu majoritatea companiilor de taxi existente pe piață”, afirmă Popescu pe pagina sa de facebook.

El îi solicită primarului Capitalei să precizeze dacă are legătură cu firme de taximetrie.

„Doamna primar Gabriela Firea, vă cer public să ne spuneți dacă dumneavoastră sau soțul dumneavoastră aveți vreo legătură cu firme de taximetrie sau dacă dețineți sau nu licențe pentru mașini înmatriculate în Ilfov și care lucrează în București.

Vă pun această întrebare deoarece numeroși taximetriști mi-au spus acest lucru în ultimul an, de când locuiesc în București”, spune liberalul.

Citeste si: Primarul Firea vrea o denumire comemorativă pentru Piața Victoriei

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.