Atac DEVASTATOR din interiorul PSD la ”TAXA PE LĂCOMIE”
Politic Economic Social Ultima Ora

Atac DEVASTATOR din interiorul PSD la ”TAXA PE LĂCOMIE”

Scandalul cu privire la noile taxe anunțate de guvern este departe de a se fi încheiat. Reacțiile din mediul economic continuă să vină, bursa aflându-se în scădere pentru a doua zi consecutivă. Reacțiile din mediul politic nu au încetat nici ele să apară. Acuzațiile la adresa guvernului sunt normale atunci când vin din partea opoziției, însă iată că și din mijlocul PSD sunt oameni care adoptă o poziție critică vizavi de ultimele măsuri anunțate de Executiv.

Andrei Pop, deputat PSD şi Secretar al Comisiei pentru Buget, Finanţe şi Bănci, critică opţiunea partidului său, de a legifera în acest caz prin Ordonanţă de Urgenţă, susţinând că în domenii precum justiţia şi economia, această ustensilă a Executivului trebuie folosită cu maximă responsabilitate.

„OUG-urile sunt, de multe ori, toxice nu prin măsurile pe care le conţin, ci prin ”urgenţa” lor. (…) Ca om care provine din mediul de afaceri şi care înţelege foarte bine nevoile din perspectivă legislativă, PREDICTIBILITATE ȘI STABILITATE, îngrijorarea acestuia faţă de OUG-ul prezentat recent de ministrul finanţelor publice este legitimă. Limitarea ordonanţelor de urgenţă, mai ales în domenii cheie precum Justiţia şi Economia, trebuie să fie o prioritate pentru orice partid aflat la guvernare. Avem un Parlament şi trebuie să-i acordăm rolul central pe care-l merită în actul de legiferare,” a declarat deputatul PSD, pe pagina sa de Facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.