ATAC! Ciolacu, Grindeanu și Tudose, oamenii lui Iohannis 5
Politic Ultima Ora

ATAC! Ciolacu, Grindeanu și Tudose, oamenii lui Iohannis

Candidatul independent, pentru un post de deputat, la alegerile parlamentare, din 6 decembrie, Cătălin Sochiță, dezvăluie faptul că liderii PSD, sunt înțeleși cu președintele Iohannis.

Stochiță, spune că nu există, noul PSD, ci doar, o imagine creată pentru a lua voturi, prin eliminarea, unor pesronaje, care au făcut un renume prost partidului.

”De ce pesediștii nu fac opoziție și Ciolacu, Grindeanu & Tudose sunt sclavii lui Iohannis ?Marcel Ciolacu & Sorin Grindeanu – alintați de “rebelii” din partid „Lolek și Bolek”, acești „Bălănel și Miaunel” cu aere de „Bevis & Buthead”, impresariați de mentorul lor politic „paharnicul” Tudose, care a fost cu 2 secunde mai deștept și s-a împrietenit cu Gabriel Vlase (șeful SIE) și Eduard Hellvig (directorul SRI), ar vrea să fie cei trei “mușchetari” ai Reformei din PSD dar sunt doar niște chelneri obosiți ai serviciilor secrete.

Caracterul de mari “bărbați de stat” al celor 3 muschetari este definit de faptul că au cerut SISTEMULUI capul celui de-al IV-lea muschetar (Liviu Dragnea) punând capăt legendei „PSD salvează România !”

Și bătându-și joc de voturile cetățenilor care și-au pus speranțele în Programul electoral al PSD din anul 2016. În fapt, reforma post-Dragnea din Noul PSD (un fel de New Dinamo ca dimensiune a eșecului) înseamnă transferul tuturor „gunoaielor drăgniste” la Partidul Ecologist și eliminarea de pe liste a parlamentarilor care „au mișcat în front” și „au avut puncte de vedere” (cum ar spune „un clasic în viață”) ori nu au avut resurse financiare suficiente „să cotizeze” pentru plasarea pe locurile eligibile.

Este de notorietate că tovarășii Ciolacu și Grindeanu sunt doar niște sclavi politici care răspund promt ordinelor de la Cotroceni, fiind șantajați de SISTEM cu diverse matrapazlâcuri: Ciolacu este un fals revoluționar, “tovarăș de arme” cu Omar Hayssam, sponsorul lui politic din tinerețe, primul terorist oficial din România iar Grindeanu s-a făcut remarcat prin tentativa de a vinde licențele 5G direct chinezilor de la Huawei, sărind din schema legală Parlamentul si Guvernul, la ordinele lui Sebastian Ghiță via Ponta, ginerele lui Ilie Sârbu, omul care l-a inventat politic pe Sorin Grindeanu”, scrie Stochiță pe facebook.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii