După doi ani de guvernare, PSD își dă seama că România nu are industrie
Politic Social Ultima Ora

Apar RĂFUIELILE în interiorul PSD: întrebarea de la referendum NU A FOST CLARĂ. Revolta anti-Drag prinde din nou putere

Senatorul PSD, Niculae Bădălau, a declarat că lipsa de claritate a întrebării de pe buletinele de vot este cauza pentru numărul scăzut de votanți la referendumul privind modificarea Constituției.

Niculae Bădălau a declarat că întrebarea nu a fost „destul de clară”.

„Întrebarea şi mie mi s-a părut un pic ciudată, nu a fost destul de clară, probabil publicitate puţină şi asta a fost cauza pentru care ne-am confruntat cu extrem de puţini oameni în a-şi spune părerea despre o problemă. Până la urmă, la vot, mai ales că a fost promovat de 3 milioane de cetăţeni români, trebuia să mergem şi să spunem acolo dacă suntem de acord sau nu”, a declarat Bădălau.

El a mai spus că nu crede că referendumul a fost politizat.

„Nu cred că e o politizare. Biserica are de suferit. Până la urmă, Biserica a fost de acord şi au dat şi dânşii o declaraţie în sensul acesta. Cred că, pur şi simplu, au fost alte cauze pentru care oamenii nu au venit la vot. Poate timpul frumos, poate că nu i-a interesat pe oameni. Subiectul nu a fost atât de interesant, dar el trebuia supus referendumului, pentru că, aşa cum ştiţi, constituţional, trei milioane de cetăţeni au dorit asta. Şi era obligat Parlamentul”, a spus el.

„Nu cred că are ce căuta o analiză în interiorul partidului vizavi de acest referendum. Pur şi simplu, acest referendum nu e decât un referendum al societăţii civile. Noi avem tendinţa tot timpul să politizăm absolut toate aspectele şi cred că ăsta nu e un lucru bun tot timpul”, a declarat el despre o eventuală analiză în PSD, conform Agerpres.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.