Mihai I
Politic Ultima Ora

Alina Gorghiu a reușit! Regele Mihai I, are sală în Parlament!

Vicepreşedintele liberal al Senatului, Alina Gorghiu, a anunţat, luni, de Ziua Regalităţii, că sala de plen a Senatului va purta numele „Regele Mihai I”.

„Este categoric un moment frumos pentru fiecare senator, pentru fiecare parlamentar când are ocazia unei intervenţii în plenul Senatului, cu ocazia zilei de 10 Mai, Ziua Regalităţii, şi a Independenţei de stat a României.

Anul acesta marcăm un moment special în istoria ţării noastre, pentru că în luna octombrie se vor împlini 100 de ani de la naşterea Regelui Mihai al României.

În acest context, alături de colegii mei din grupul senatorilor PNL am propus ca începând de astăzi, 10 Mai 2021, zi tradiţională de sărbătoare pentru regalitate, sala de plen a Senatului, o cameră cu o îndelungată istorie şi care a reprezentat mereu un pilon de încredere al democraţiei şi parlamentarismului, să poarte numele ‘Regele Mihai I al României'”, a afirmat Gorghiu în plen.

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii