Atac incendiar la PSD și PNL. Ce urmăresc cele 2 partide. ”Frăția dinozaurilor politici”
Politic

Aleșii și-au votat noi facilități. Liber la afaceri

Aleșii și-au votat noi facilități. Liber la afaceri

Aleșii și-au votat noi facilități. Liber la afaceri – Miercuri, Comisia Juridică a Camerei Deputaților a decis că aleșii noștri pot fi comercianți persoane fizice, dând liber la afaceri. Parlamentarii, miniştrii, prefecţii, vor beneficia de efectele acestei serii de amendamente la proiectul de lege depus de UDMR. Raportul urmează să intre la vot final, Camera Deputaților fiind for decizional.

Reglementare abrogării unor dispoziţii din Legea nr.161/2003 face obiectul acestui proiect de lege. Acest lucru presupune eliminarea calităţii de comerciant persoană fizică din rândul incompatibilităţilor cu calitatea de deputat sau senator, cu funcţia de membru al Guvernului, cu funcţia de prefect sau subprefect, precum şi cu funcţia de primar sau viceprimar, primar general sau viceprimar al municipiului Bucureşti, preşedinte sau vicepreşedinte al consiliului judeţean.

Csép Éva-Andrea, Márton Árpád-Francisc, Szabó Ödön, Fejér László-Ődőn, Tánczos Barna sunt cei 5 parlamentari care au inițiat acest proiect. Senatul a respins inițial acest proiect.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.