berbeceanu
Politic Ultima Ora

ALERTĂ! Traian Berbeceanu, prefectul Capitalei, este infectat cu Coronavirus!

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, a anunțat luni, 30 noiembrie, că este este în izolare la domiciliu de mai multe zile, după ce a fost testat pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus.

Traian Berbeceanu precizează că a cerut să fie testat, după ce mai mulți angajați din Prefectura Capitalei s-au infectat cu SARS-CoV-2.

„Sunt în izolare la domiciliu de mai multe zile, sunt bine deși am fost testat pozitiv.Nu am simptome, iar analizele și CT-ul au dat rezultate foarte bune.

Am respectat regulile de distanțare fizică, am purtat mereu masca de protecție și totuși m-am contaminat. Însă, sunt absolut sigur, faptul că m-am protejat m-a ajutat că încărcătură virală să fie mică și să fac o formă ușoară a bolii.

Testarea am efectuat-o la cerere, deoarece la acel moment fuseseră confirmați pozitiv mai mulți colegi din Prefectura”, explică Berbeceanu pe Facebook.

Prefectul Capitalei spune că instituția pe care o conduce funcționează în regim normal, iar el lucrează cu cei trei subprefecti.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii