aur cere pușcărie pentru arafat
aur cere pușcărie pentru arafat
Exclusiv Politic Ultima Ora

ALERTĂ! Tragedia de la Constanța! Se cere urmărirea penală a lui Raed Arafat!

După tragedia de la Constanța, în care 7 oameni au murit în urma unui incendiu izbucnit la secția de ATI, AUR, cere urmărirea penală a lui Raed Arafat.

Șeful DSU, este acuzat că a manageriat prost situația din sănătate și că este autorul moral al tuturor tragediilor din spitalele românești.

Secretarul de stat Raed Arafat a afirmat, vineri, întrebat dacă-şi reproşează ceva după noua tragedie înregistrată într-un spital, că rolul Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă este e a interveni în situaţii extrem de grele.

”Din păcate, pe noi ne vedeţi când avem urgenţe. Eu apar când există o problemă gravă”, a afirmat Arafat. Întrebat dacă intenţionează să demisioneze după acest nou incident, Arafat a afirmat: ”Doctorul Arafat nu este Superman care să rezolve toate problemele”.

„Cei şapte oameni care au murit astăzi la secţia ATI a Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa se adaugă altor zeci de bolnavi care au pierit cu zile în incendiile din unităţile spitaliceşti din România.

Sunt zeci de victime şi, după atâta vreme, niciun vinovat.

Şi de această dată, ca şi de fiecare dată până acum, domnul Arafat ridică din umeri şi promite că va analiza situaţia şi va lua măsuri dure.

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă este structura operaţională cu atribuţii de coordonare la nivel naţional a activităţilor de prevenire şi gestionare a situaţiilor de urgenţă, în cadrul unităţilor şi compartimentelor de primire a urgenţelor.

Cine este şeful DSU încă din ianuarie 2014? Domnul Raed Arafat. Acelaşi domn Arafat care a promis că vom afla vinovaţii de la Colectiv, de la Piatra Neamţ, de la Matei Balş, dar care nu a mişcat un deget în acest sens şi nici ca tragediile să nu se mai repete”, a susţinut senatorul Claudiu Târziu, co-preşedinte AUR.

George Simion, co-președinte al AUR, spune că Arafat nu trebuie dpoar demis ci și cercetat penal pentru toate tragediile din ultima vreme.

„Raed Arafat trebuie să plece acum! Şi nu doar să plece, ci şi să dea socoteală în faţa legii pentru incompetenţa, iresponsabilitatea lui şi complicitatea lui!

Pentru oamenii care au murit în chinuri, sufocaţi şi arşi, pentru suferinţa provocată rudelor lor, vinovaţii trebuie să plătească! Iar mâine ieşim în stradă, aşa cum am făcut-o şi după Colectiv, pentru a ne arăta solidaritatea cu victimele nepăsării guvernanţilor. Ajunge cu atâtea sacrificii pe altarul incompetenţei!”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.