ALERTĂ! Călin Popescu Tăriceanu cere suspendarea președintelui Klaus Iohannis. Vrea și demiterea lui Orban
Politic Ultima Ora

ALERTĂ! Tăriceanu, anunță suspendarea președintelui Klaus Iohannis!

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, anunță că, în viitoarea sesiune parlamentară, se vor începe procedurile de suspendare a președintelui Klaus Iohannis.

Tăriceanu, spune că, Iohannis, s-a implicat în campania electorală a PNL, lucru interzis de legea.

”Astăzi, Klaus Iohannis a mai dat un șut în spate Constituției României! Într-un gest de total dispreț la adresa legii fundamentale a țării, Iohannis a chemat la Palatul Cotroceni un contracandidat de-al meu la Primăria Capitalei.

 

Ați ghicit: pe Plicușor Dan!

Dacă scopul acestei întâlniri a fost ca Președintele țării să înțeleagă mai mult din programul candidatului, atunci cred că ar fi nimerit ca Iohannis să-i invite și pe Firea, Băsescu, Laufer, Coita sau

 

Călinescu, pentru că și ei sunt candidați, și ei au idei.

 

Dacă scopul acestei întâlniri a fost ca să-i dea un ultim sprijin pupilului PNL-ist îl anunț pe dl Iohannis că ceea ce face este împotriva legii fundamentale și că toate aceste aceste derapaje le contabilizăm, iar când paharul se va umple suspendarea lui va fi inevitabilă!

 

Nicușor, susținerea lui Iohannis face tot atât cât o frecție Diana la un picior de lemn!

 

Mai bine vezi ce pot face pentru tine interlopii tăi, pentru că dacă te bazezi pe Iohannis…rămâi în continuare rezervist!”, scrie, Tăriceanu, pe facebook.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.