ALERTĂ! Se anunță eșecul Guvernului Ciucă! Baronii PSD, nu vor să-l susțină pe general! Cîțu, le-a dat cu flit pesediștilor! Se reiau discuțiile cu USR 5
Exclusiv Politic Ultima Ora

ALERTĂ! Se anunță eșecul Guvernului Ciucă! Baronii PSD, nu vor să-l susțină pe general! Cîțu, le-a dat cu flit pesediștilor! Se reiau discuțiile cu USR

Premierul desemnat, Nicolae Ciucă a avut discuții despre Programul de guvernare cu UDMR și PNL, dar și despre lista miniștrilor care vor fi propuși în Executiv.

Surse din PSD, spun pentru NEWSTEAM.RO., că, discuția cu liderul PSD Marcel Ciloacu s-a soldat cu un eșec major, așa încât susținerea unui guvern minoritar di partea social-democraților este puțin probabilă.

”Cel care ne-a spus că nu acceptă condiții de la PSD a fost Cîțu. A spus că nu poate concepe ca noi să avem pretenții la programul de guvernare”, spun sursele din PSD.

Aceleași surse spun că, Marcel Ciolacu a primit sarcina de la majoritatea ”baronilor” PSD, să refuze orice susținere a unui Guvern Ciucă-UDMR.

”I-am atras atenția că urmează alegeri în PSD. Vine Congresul. Dacă, mai vrea să fie președinte, atunci, trebuie să asculte de poporul PSD”, mai spus sursele din PSD.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii