Ciolacu și Stănescu s-au reculesc în Athos
Ciolacu și Stănescu s-au reculesc în Athos
Exclusiv Politic Ultima Ora

ALERTĂ! PSD, anunță alegerile anticipate! ”Este soluţia de avarie pe care o susţine şi USR-ul”

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu afirmă, că se intră în scenariul alegerilor anticipate, dacă Dacian Cioloş nu va reuşi să ajungă, astăzi, la o înţelegere cu cei de la PNL şi UDMR.

”Ar fi o bătaie de joc la adresa democraţiei ca o formaţiune de importanţa politică a USR-ului să conducă un guvern de coaliţie. N-ar mai avea niciun sens alegerile parlamentare, dacă guvernele ar fi conduse de orice partid care intră în Parlament.

Nu aveam nevoie de o astfel de pierdere de timp. Relaţia dintre PNL şi USR este ruptă şi nu mai poate fi sudată, chiar dacă este posibil ca de faţadă să se împace.

Vorbele grele adresate de către PNL USR-ului şi invers au consecinţe. Instabilitatea politică va continua”, spune secretarul general al PSD.

PSD a spus că soluţia cea mai la îndemână pentru deblocarea situaţiei este un pact politic pentru organizarea de alegeri anticipate.

”Pentru că este limpede că Cioloş a pornit pe un drum înfundat, cu misiunea clar asumată de pion de sacrificiu. Doar că, pe lângă sacrificarea lui de către Iohannis, cad victime şi românii.

Ei aşteaptă astăzi, în criză, soluţii de la guvernul care a promis că face bine România, dar a făcut-o praf. Românii nu mai au timp ca liberalii şi useriştii să se măsoare în orgolii.

Dacă la cafeluţa de astăzi PNL îl refuză pe Cioloş pentru o majoritate, apar premise şi mai clare pentru organizarea de alegeri anticipate. Este soluţia de avarie pe care o susţine şi USR-ul”, mai spune Stănescu.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.