Șoc pentru Dragnea. A fost huiduit la Congresul Socialiștilor de la Madrid. ”Afară cu corupții. Nu vrem corupți în PES și S@D”. VIDEO
Politic Social Ultima Ora

ALERTĂ. Lovitură pentru Dragnea: Un disident din PSD anunță lansarea propriului partid

Europarlamentarul Cătălin Ivan, un mare critic al lui Liviu Dragnea a anunțat că își lansează propriul partid. Decizia este cu atât mai surprinzătoare cu cât cei mai mulți îl dădeau ca sigur la Pro România, partidul lui Victor Ponta. 

ALERTĂ. Lovitură pentru Dragnea: Un disident din PSD anunță lansarea propriului partid

„În acest moment, când mai bine de 80 de procente dintre români spun că nu mai au încredere în partidele politice, când scena politică românească este zguduită de scandaluri și când România se îndepărtează tot mai mult de obiectivele ei esențiale, interne și internaționale, noi vă propunem un model nou de organizație politică, bazată pe competență, transparență în finanțarea activităților sale, în evaluarea și promovarea membrilor, precum și în luarea deciziilor. Doar o astfel de abordare interactivă între formațiunea politică și votant, ușor de verificat, imposibil de modificat, folosind blockchain și alte tehnologii IT, poate garanta o relație corectă, predictibilă, între alegători și aleși. Propunem cel mai performant, transparent și obiectiv mecanism de selecție și promovare a membrilor de partid. Când toate funcțiile importante din statul român sunt ocupate pe baza unor criterii care nu au nicio legatură cu pregătirea profesională înaltă și competența, ținând mai degrabă de un mod de organizare de tip ”clan”, când România este condusă de cel mai incompetent Guvern din istoria ei, noi spunem răspicat că meritocrația este singura soluție pentru asanarea clasei politice și că, doar așa, mai putem spera la un viitor mai bun pentru noi și copiii noștri. După o perioadă lungă de cercetare, după un șir numeros de dezbateri despre democrație în era digitală, cu specialiști din toată lumea, bazându-ne pe experiența solidă acumulată în domeniile noastre de activitate, suntem pregătiți să propunem românilor un proiect revoluționar, care poate schimba politica românească definitiv,” se arată în comunicatul de presă trimis de Cătălin Ivan.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.