ALERTĂ! Liberalii merg luni la sediul PSD! Ce îi vor cere lui Marcel Ciolacu 5
Politic Ultima Ora

ALERTĂ! Liberalii merg luni la sediul PSD! Ce îi vor cere lui Marcel Ciolacu

Candidaţii PNL Bucureşti la alegerile parlamentare merg luni la sediul central al PSD pentru a depune scrisoarea deschisă adresată preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, în care afirmă că PSD ”nu mai are dreptul moral de a conduce România”.

”Candidaţii PNL Bucureşti vor merge, luni, 23 noiembrie, ora 10.00, la sediul central al PSD din Şoseaua Kiseleff nr. 10, pentru a depune scrisoarea deschisă adresată preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu.

Am observat că aţi prins glas în ultima vreme şi credeţi că minciunile tradiţionale ale PSD vor acoperi 4 ani de mizerie şi abuz produse de partidul pe care îl conduceţi.

Îi acuzaţi pe Preşedintele României şi Guvernul României că încearcă să facă curat în urma dezastrului lăsat în urmă de cele trei Cabinete pe care le-aţi condus împreună cu Liviu Dragnea şi marionetele pe care le-aţi pus în fruntea Executivului.

ALERTĂ! Liberalii merg luni la sediul PSD! Ce îi vor cere lui Marcel Ciolacu 6

Aţi făcut România de râs cu Viorica Dăncilă care nu ştia nici măcar numele omologilor cu care se întâlnea, iar Mihai Tudose şi-a abandonat oaspeţii înalţi din Japonia, după ce l-aţi mazilit.

Aţi condus România cu iresponsabilitate, doar în folosul corupţilor şi grupurilor organizate de baroni roşii.

Aţi distrus tot ce aţi atins, sănătatea, educaţia şi speranţele unei ţări întregi.

Aţi scos în stradă sute de mii de români, care nu vă cereau decât un singur lucru: să nu fiţi mai presus de popor. Răspunsul?

În 1990, PSD i-a maltratat şi ucis, în 2018, i-a bătut şi gazat pentru că nu vă împărtăşeau apetitul de justiţie servilă.

În acest interval, aţi ţinut România în sărăcie şi aţi secătuit-o. I-aţi făcut pe români să-şi părăsească ţara, lăsând-o şi mai săracă.

Nu cu mult timp în urmă, România, sub conducerea PSD, a fost aproape să fie izolată în Europa.

Partidul pe care îl conduceţi nu mai are dreptul moral de a conduce România.

Nici acum, nici altă dată, până când nu veţi demonstra că sunteţi capabili să produceţi altceva decât jaf, sărăcie şi siluirea justiţiei. Nu există aceste semne”, scriu liberalii.

Potrivit liberalilor, ”tot mai multe dovezi arată că liderul Caracatiţei din Bucureşti, doamna Gabriela Firea, a cheltuit discreţionar şi extrem de bine direcţionat banii municipalităţii”.

ALERTĂ! Liberalii merg luni la sediul PSD! Ce îi vor cere lui Marcel Ciolacu 7

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.