ALERTĂ! Diana Șoșoacă are probleme! Ministrul de interne a făcut anunțul! 3
Politic Ultima Ora

ALERTĂ! Diana Șoșoacă are probleme! Ministrul de interne a făcut anunțul!

Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, afirmă că senatorul independent, Diana Şoşoacă a fost amendată de mai multe ori pentru nerespectarea regulilor la protestele la care a fost prezentă.

“Mă abţin foarte greu să comentez comportamentul unor colegi parlamentari care aleg deliberat să încalce legea.

Acesta este, înainte de toate, un act de iresponsabilitate faţă de ceilalţi care respectă legea şi indiferent cum te numeşti şi ce calitate ai, să ştii că vei suporta rigorile legii dacă tu deliberat încalci legea”, a afirmat Bode.

El a menţionat că Diana Şoşoacă a fost amendată de mai multe ori.

“A fost sancţionată contravenţional în mai multe rânduri. Conform legii, numărul şi valoarea sancţiunilor privesc strict persoana în cauză şi nu pot să le comunic public, dar vă asigur că de fiecare dată instituţiile statului au aplicat legea şi de fiecare dată când s-a impus o sancţiune ea a fost aplicată, fie că a fost o sancţiune aplicată în calitate de participant, fie că a fost aplicată în calitate de organizator al unor astfel de manifestări”, a explicat ministrul de Interne.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii