Piedone a DEMISIONAT
Piedone a DEMISIONAT
Exclusiv Politic Ultima Ora

ALERTĂ! Dan Voiculescu și-a făcut partid parlamentar! Fiul lui Piedone a trădat! S-au rupt de PSD! FOTO

Deputatul Grațiela Gavrilescu anunță înființareaGrupării parlamentare umaniste social-liberale.

Deputatul Grațiela Gavrilescu, împreună cu alți 4 colegi parlamentari – deputații Steluța Cătăniciu, Vlad Popescu și Ana Loredana Predescu, respectiv senatorul Laurențiu Mihai – au anunțat înființarea Grupării parlamentare umaniste social-liberale. Cei 5 vor activa ca parlamentari independenți, afiliați Grupurilor parlamentare ale PSD.

Cei 5 parlamentari au fost puși pe listele PSD, în urma negocierilor dintre dan Voiculescu și Marcel Ciolacu.

ALERTĂ! Dan Voiculescu și-a făcut partid parlamentar! Fiul lui Piedone a trădat! S-au rupt de PSD! FOTO 11

„Având în vedere valorile social-liberale pe care le-am promovat transparent în întreaga mea activitate politică și parlamentară, am decis, împreună cu acei colegi parlamentari care îmi împărtășesc afinitatea pentru social-liberalism, să formăm Gruparea parlamentară umanistă, social-liberală.

Doctrina umanismului pragmatic, care m-a determinat la începutul carierei mele politice să mă înscriu în Partidul Umanist, este de esență social-liberală, fiind complementară cu social-democrația.Umanismul pragmatic acționează prioritar în două direcții fundamentale:. dezvoltarea semnificativă a clasei de mijloc, către o pondere de 70-80% din întreaga societate, la nivelul atins de state precum Germania, Franța sau Elveția – prin aplicarea concretă, la nivel legislativ, a principiului umanist fundamental „FII PROPRIUL TĂU STĂPÂN!”;ii. combaterea eficientă a tuturor formelor de abuz cu care se confruntă cetățenii României – acționând sistematic pentru îndeplinirea obiectivului „STOP ABUZURILOR!”, asumat public în toate demersurile umaniste.

Noi, umaniștii,  considerăm că OMUL, cu atributele sale esențiale – DEMNITATEA, ONOAREA, CURAJUL – reprezintă valoarea centrală esențială într-o societate echilibrată și prosperă”, a spus Gavrilescu.

ALERTĂ! Dan Voiculescu și-a făcut partid parlamentar! Fiul lui Piedone a trădat! S-au rupt de PSD! FOTO 12

În plan parlamentar, Gruparea umanistă social-liberală va susține proiectele depuse de umaniști în legislatura anterioară – ex. Fondul de Solidaritate dedicat tinerilor familiști care vor să achiziționeze o locuință; susținerea fermierilor și procesatorilor români; stimularea angajării experților pensionari de către firmele private  – și va iniția, în noua sesiune parlamentară, un pachet legislativ dedicat dezvoltării clasei de mijloc, legi care sperăm să se bucure de o largă susținere în Parlament.

ALERTĂ! Dan Voiculescu și-a făcut partid parlamentar! Fiul lui Piedone a trădat! S-au rupt de PSD! FOTO 13

ALERTĂ! Dan Voiculescu și-a făcut partid parlamentar! Fiul lui Piedone a trădat! S-au rupt de PSD! FOTO 14

ALERTĂ! Dan Voiculescu și-a făcut partid parlamentar! Fiul lui Piedone a trădat! S-au rupt de PSD! FOTO 15

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.