ALERTĂ! Ciolacu spune că Iohannis trebuie suspendat! liderul PSD, așteaptă răspunsul USRPLUS! 5
Exclusiv Politic Ultima Ora

ALERTĂ! Ciolacu spune că Iohannis trebuie suspendat! liderul PSD, așteaptă răspunsul USRPLUS!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu a afirmat, miercuri seară, că suspendarea preşedintelui Klaus Iohannis nu este o urgenţă în acest moment, întrucât românii au alte probleme. 

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat, miercuri seară, la România TV, despre o eventuală suspendare a preşedintelui şi a afirmat:

”Eu nu spun că  nu trebuie suspendat, dar ştiţi că trebuie şi o majoritate în Parlament ca să treacă această suspendare.

USR a cerut alegeri anticipate şi suspendarea lui Iohannis? Că acum mă duc la ei, mă duc la Barna acasă, la sediu la ei.

Dacă vrea USR suspendarea lui Iohannis şi alegeri anticipate, eu personal mă duc în sediul USR  mâine dimineaţă şi facem un protocol (…) şi semnăm cu Barna sau Cioloş pe care-l găsesc pe acolo”, a adăugat Marcel Ciolacu.

Acesta a precizat, însă, că în acest moment suspendarea şefului statului nu este o urgenţă, având criza economică, criza sanitară şi criza politică.

”În acest moment este exclus aşa ceva, ţinând cont de context şi realităţile momentului (…) Cred că românii au alte urgenţe (…) nu asta e agenda românilor, asta ne mai trebuie”, a adăugat Ciolacu.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii