ALERTĂ! Ciolacu îl amenință cu procurorii DNA, pe ministrul economiei, Claudiu Năsui! ”Există suspiciuni!” 1
Politic Ultima Ora

ALERTĂ! Ciolacu îl amenință cu procurorii DNA, pe ministrul economiei, Claudiu Năsui! ”Există suspiciuni!”

Marcel Ciolacu îl desființează pe Claudiu Năsui. Liderul social-democrat a amintit că ministrul Economiei, Claudiu Năsui, avea cont de platforma pe care firmele mici şi mijlocii s-au putut înregistra pentru a obţine fonduri europene.

„Dl. Năsui… Au depus 27.000 de companii românești. A venit un ministru – care e un om de bun simț, dar funcția l-a doborât.

Plus că există suspiciuni clare de măsluire. Prima oară le-au spus că primul venit, primul servit.

Au fost serviți ultimii, după ce dl. Năsui a avut cont de administrator și a putut să intervină într-o procedură de selecție pe bani europeni.

Eu o să depun moțiune și vreau să văd cum USR nu va vota împotriva unui ministru care are o suspiciune clară că a făcut un caz de corupție.

Presupun că DNA deja s-a autosesizat și OLAF. Eu mă mir că nu a descins DNA”, a declarat Marcel Ciolacu, la România TV.

nasui

Întrebat dacă are vreo suspiciune cu privire la faptul că ministrul Economiei ar fi intervenit în alocarea fondurilor pentru firmele mici şi mijlocii, liderul PSD a răspuns:

„Dar nu trebuie să o am eu, eu o să depun moţiune simplă, eu vreau să văd cum USR-ul nu va vota împotriva unui ministru pe care are  suspiciune clară că există, a făcut un caz de corupţie”, a precizat Ciolacu.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.