ALERTĂ! AUR ar putea fi desființat! Guvernul Cîțu a dat lege! 3
Exclusiv Politic Ultima Ora

ALERTĂ! AUR ar putea fi desființat! Guvernul Cîțu a dat lege!

Guvernul a aprobat Strategia națională și Planul de acțiuni aferent pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, a xenofobiei, a radicalizării și a discursului instigator la ura.00:04 / 00:31

„Guvernul a adoptat, prima Strategie națională și Planul de acțiuni aferent pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, a xenofobiei, a radicalizării și a discursului instigator la ura. P

ractic, România, începând de astăzi, are o Strategie națională, are un plan de măsuri concrete, cu finanțări, cu termene clare.

Această Strategie vine că urmare a unui context internațional și a unor realități interne.

România se alătură unui număr de state membre care au adoptat, până acum, astfel de documente strategice, fie pentru prevenirea și combaterea antisemitismului, fie într-un cadru mai larg pentru prevenirea și combaterea altor forme de intoleranță, xenofobie, radicalizare, discurs instigator la ura, violență politică sau simbolică”, a declarat Alexandru Muraru.

ALERTĂ! AUR ar putea fi desființat! Guvernul Cîțu a dat lege! 4

Deputatul PNL a anunțat recent că „AUR” a adunat un cumul de factori care să-l scoată în afară legii. Este de așteptat că același comportament îl va avea și peste Prut”.

”Anunțul privind participarea AUR la alegerile parlamentare anticipate din Republica Moldova este de fapt încercarea de a crea un nou capitol de destabilizare și violență politică și simbolică în fragilă democrație de peste Prut.

Adevăratul proiect al AUR peste Prut este de fapt acela de a denatura drumul europenizării Republicii Moldova”, afirmă deputatul PNL Alexandru Muraru, într-un comunicat de presă.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.