ALERTĂ! Adrian Năstase revine în politică! Cerere de urgență pentru Ciolacu! Suspendarea lui Iohannis! VIDEO 3
ciolacu iohannis năstase Politic psd Ultima Ora

ALERTĂ! Adrian Năstase revine în politică! Cerere de urgență pentru Ciolacu! Suspendarea lui Iohannis! VIDEO

Fostul președinte al PSD, Adrian Năstase cere de urgență suspendarea președintelui Klaus Iohannis, întrucât, în opinia sa, președintele României a adus un atac incalificabil la adresa social-democraților, atunci când, acesta, a afirmat că PSD a negociat la Budapesta, vânzarea Ardealului.

Năstase spune că trebuie inițiată o comisie care să monitorizeze activitatea lui Klaus Iohannis, iar între timp, să boicoteze toate acțiunile șefului statului.

„A urmat o declarație cel puțîn ciudată a lui Klaus Iohannis, o declarație cu un atac incalificabil la adresa unui partid politic, la adresa PSD. Eu admir faptul că liderii PSD au decis să nu facă decât niște ușoare declarații de răspuns împotriva lui Iohannis, înțeleg că unii jurnaliști apreciază această strategie. După părerea mea, lucrurile ar trebui totuși clarificate.

E vorba totuși de foarte mulți membri ai PSD care se simt lezați de aceste acuzații, cum au fost și cele legate de vânzarea Ardealului, cum au fost jignirile repetate de aseară.

Aici eu cred practic că ar trebui anunțat că președintele Iohannis a devenit persona non grata și că nu mai există posibilitatea unei comunicări cu el.

ALERTĂ! Adrian Năstase revine în politică! Cerere de urgență pentru Ciolacu! Suspendarea lui Iohannis! VIDEO 4

Ar trebui creată la partid o comisie pentru monitorizarea să, sigur, nu se pune problema în perioada stării de urgență a unor măsuri, dar sunt măsuri constituționale care vor avea nevoie la un moment dat de o anumită argumentație iar eu cred că PSD ar trebui să aibă doar un anumit tip de relație doar cu guvernul.

Nu este necesar, mai ales după 15 mai să continue niște relații de consultare, de telefoane, de aparențe, care în mod evident intră în zona de campanie electorală pentru Iohannis și lucrul acesta este deranjant”, a declarat Năstase pentru Mediafax.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.