Începe nebunia! Gardienii din penitenciare ies în stradă. Toader le taie din salarii: nu mai sunt bani la buget
Politic Ultima Ora

Acuzații grave aduse lui Tudorel Toader din Parlament

Deputatul USR, Stelian Ion, a depus vineri la Ministerul Justiţiei o cerere prin care solicită o copie a documentului cu propunerile ministrului Tudorel Toader referitoare la infracţiunea de abuz în serviciu, prevăzută în Codul penal.

„Am venit astăzi la Ministerul Justiţiei, pentru că am aflat de curând, chiar ieri a apărut această ştire, că ministrul Justiţiei, după căutări îndelungate care au durat mai mult de şase luni de zile, a găsit în sfârşit acel prag pentru abuzul în serviciu şi că are o propunere de text. Având în vedere că luni se va discuta în Comisia Iordache partea aceasta din Codul penal care priveşte şi modificarea articolului 297 referitor la abuzul în serviciu, am venit personal la ministrul Tudorel Toader, despre care am aflat că este în cncediu, să aflu care este acea propunere a ministrului Justiţiei, pentru că nu putem aştepta până luni, cu 5 minute înainte de şedinţă, să ne parvină propunerea Ministerului. Am ajuns aici, am întâmpinat nişte dificultăţi pentru că nu era la birou nici doamna secretar de stat, consilierii terminaseră audienţele la ora 12:00”, a afirmat Stelian Ion.

Deputatul USR a mai precizat că ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, se află în concediu de odihnă, în perioada 27 iunie-6 iulie. Astfel, Stelian Ion a încercat să ia legătura cu consilierii din minister, însă fără succes.

„Am încercat să iau legătura cu aceşti consilieri. Acum aştept deja de o oră şi jumătate, sunt dispus să aştept până la închiderea programului până la umră, dar numai să obţin ceea ce mi se părea normal să ni se trimită încă din cursul zilelelor trecute, propunerea Ministerului Justiţiei cu privire la modificarea infracţiunii de abuz în serviciu”, a completat parlamentarul USR.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.