AUR rămâne pe poziţii: Nu votăm Guvernul Ciucă; posibil să demarăm suspendarea lui Iohannis 5
Politic Ultima Ora

AUR rămâne pe poziţii: Nu votăm Guvernul Ciucă; posibil să demarăm suspendarea lui Iohannis

Deputatul George Simion, liderul Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), a declarat joi, după consultările de la Cotroceni cu președintele, că partidul său nu o să susțină varianta Nicolae Ciucă ca premier, menționând că dacă nu se va obține o majoritate în Parlament pentru Nicolae Ciucă, AUR va iniția procedurile de suspendare a președintelui, notează Agepres.

„Nu o să susținem varianta lui Nicolae Ciucă ca premier, Marcel Ciolacu ca președinte al Camerei Deputaților și Florin Cîțu -, președinte al Senatului. Asta se vehiculează. Eu sper ca PSD să nu marșeze la această variantă, să nu facă blat cu Klaus Iohannis (…). Dacă nu va obține o majoritate pentru Nicolae Ciucă, noi o să inițiem procedurile de suspendare. Acum, mingea este la PSD. Președintele Iohannis ne-a transmis că propunerea de prim-ministru va fi generalul Nicolae Ciucă. Noi am înaintat o altă propunere astăzi la Cotroceni și președintele are pe masă două alegeri. I-am pus în vedere lui Klaus Iohannis faptul că dacă și această propunere nu întrunește o majoritate parlamentară, AUR va iniția suspendarea președintelui. Președintele ne-a spus că se pare că ăsta e hobby-ul nostru, suspendarea președintelui, și i-am transmis că fiecare cu hobby-urile sale”, a spus Simion.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii