Fost secretar de stat în Ministerul Sănătății, condamnat definitiv la închisoare pentru mită
Justiție

DNA a pus sub control judiciar un medic militar

Procurorii militari din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracţiunile de corupţie săvârşite de militari au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi luarea măsurii controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând cu data de 29.11.2018, a medicului militar VRĂCIOIU RADU VIOREL.

Medic primar O.R.L. la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” din Bucureşti, fiind cadru militar activ cu gradul de colonel, Vrăcioiu Radu Viorel este inculpat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de luare de mită.

În ordonanţa procurorilor se arată că, în data de 29 noiembrie 2018, medicul Vrăcioiu Radu Viorel, în calitatea menţionată mai sus, a primit de la o persoană suma de 500 lei, în legătură cu efectuarea unei intervenţii chirurgicale asupra unei paciente, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante.

Anterior, în data de 27 noiembrie 2018, înainte de efectuarea operaţiei, medicul i-a reproşat pacientei faptul că este prea mică suma de 200 lei pe care aceasta intenţiona să i-o înmâneze, spunându-i că pentru această sumă de bani nici nu ar fi urcat din cabinet până la sala de operaţii.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.