Trump a crescut în sondaje
Trump va fi evaluat doar medical
Externe

Trump va fi evaluat doar medical

Trump va fi evaluat doar medical – în contextul în care mulți dintre criticii preşedintelui chestionează în mod deschis sănătatea mentală a președintelui, vizita medicală a lui Trump prevăzută pentru sfârșitul acestei săptămâni nu va include vreo examinare psihiatrică.

Purtător de cuvânt al Executivului american la bordul Air Force One, Hogan Gidley, a declarat în această privință că răspunsul este unul ferm negativ, asigurând: Este ager ca fulgerul”.

Vineri, președintele american, va fi examinat la Spitalul Militar Walter Reed, la periferia Washingtonului, iar rezultatele acestei vizite vor fi făcute publice, a dat asigurări Casa Albă.

Trump a publicat o scrisoare de patru paragrafe de la medicul său, în timpul campaniei, în care starea sa de sănătate era prezentată în cei mai optimiști termeni:

Dacă este ales, pot să spun fără echivoc că Donald Trump va fi individul cu cea mai bună sănătate ales vreodată preşedinte”

Răspunzând pe Twitter, cu privire la capacităţile sale mentale, intens polemizate recent datorită cărții Foc și Furie, acesta s-a lăudat cu capacitățile sale mentale caracterizându-se drept: un geniu foarte stabil”.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.