Budapesta
Externe

Parlamentul de la Budapesta a adoptat ”Rezoluția Anti Soroș”

Parlamentul de la Budapesta a adoptat ”Rezoluția Anti Soroș”

Parlamentul de la Budapesta a adoptat  la iniţiativa partidului de guvernământ Fidesz, o rezoluţie împotriva punerii în aplicare a unui presupus plan al miliardarului George Soros privind imigranţii.

În rezoluţia adoptată se arată că Parlamentul de la Budapesta respinge aplicarea unui mecanism permanent şi obligatoriu de redistribuire a imigranţilor, în detrimentul naţiunilor europene şi care ar schimba în mod ireversibil viitorul şi cultura Europei.

Totodată, legislativul ungar respinge relocarea în grup a imigranţilor, predarea de competenţe organizaţiilor miliardarului George Soros în interesul participării la aducerea şi redistribuirea acestora, şi constrângerea statelor membre să-i primească prin aplicarea de sancţiuni.

Parlamentul de la Budapesta atrage atenţia că nerespectarea de către anumite state a obligaţiilor privind paza frontierelor externe ale Spaţiului Schengen nu poate reprezenta o bază pentru a se solicita, prin referire la solidaritate, redistribuirea imigranţilor între ţări şi aşteaptă de la Uniunea Europeană să respecte suveranitatea Ungariei şi voinţa exprimată prin referendum a cetăţenilor ungari privind respingerea cotelor obligatorii de relocare.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii