Doliu în teatrul românesc. Adina Cristea a murit
Doliu în teatrul românesc. Adina Cristea a murit
Externe

O vedetă TV a murit în condiții groaznice. FOTO

O vedetă TV a murit în condiții groaznice. FOTO

Maria Politova, rusoaica care a participat la reality show-ul „Dom-2” a fost găsită moartă, înghețată, în curtea vilei luxoase a bunicului său, dintr-o suburbie a Moscovei.
Mariei Politova s-a stins din viața misterios la vârsta de doar 30 de ani. Medicii legiști au constatat că hipotermia ar putea fi una dintre cauzele morții, iar anchetatorii urmează să stabilească circumstanțele tragediei, existând posibilitatea ca o combinaţie de alcool şi antidepresive să contribuie la decesul tinerei.

La începutul lunii decembrie, Artiom Șanurov, iubitul Mariei Politova a anunțat că aceasta a plecat de acasă fără a spune unde merge și fără a lua cu ea telefonul mobil.

Peste câteva zile, presa din Rusia a scris că tânăra a fost găsită moartă în nămeți. Potrivit presei, Politova, care circula doar cu mașina personală de lux, suferea de depresie și se afla în evidența medicului psihiatru, scrie unica.md.

Potrivit live.ru, în unul dintre ultimele sale interviuri date în cadrul proiectului TV „Dom-2”, ea a declarat că cea mai mare fobie pe care o are este teama de frig.

„Mă tem îngrozitor de frig și pot să îngheț aproape de moarte chiar dacă până la gura de metrou am de făcut doar doi pași”, a declarat Maria Politova.

O vedetă TV a murit în condiții groaznice. FOTO

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.