Rețeaua cora Urban se extinde: al treilea magazin din București va fi pe Calea Moșilor. FOTO 1
Economic Social Ultima Ora

Rețeaua cora Urban se extinde: al treilea magazin din București va fi pe Calea Moșilor. FOTO

cora a deschis miercuri, 15 decembrie, în București cel de-al treilea magazin de conveninență cora Urban, concept nou care oferă servicii multi-canal clienților săi. Magazinul situat pe Calea Moșilor nr. 284 are o suprafață de aproape 100 mp și este organizat intuitiv astfel încât consumatorii să poată găsi rapid produsele dorite.

  • Acces la 40.000 de produse prin cora.ro și la 2.500 de produse pe raft

Conceptul cora Urban a fost lansat în februarie 2021 ca parte din strategia cora de a oferi clienților soluții complete pentru cumpărături. Astfel, cora Urban este un magazin de proximitate, pentru cumpărături rapide aproape de casă, dar și un punct de pick-up al comenzilor plasate online, pe www.cora.ro. Magazinul este integrat și în divizia cora Express, astfel că locuitorii din zona Moșilor pot comanda online acasă, prin partenerii Foodpanda, Glovo și Tazz by emag, produsele dorite, acestea fiind livrate în doar 30 de minute.

„cora Urban este o soluție adaptată spațiului urban, pentru cei care jonglează cu multe sarcini zilnic. Răspunsul nostru este cora Urban, concept care, iată, se dezvoltă. Performanța primelor 2 magazine deschise în Avangarde City și pe Bd. Ion Mihalache nr. 40 ne-a arătat că este un format căutat de public.

Ne-am îndreptat atenția către cartiere și zone dens urbane din București, iar extinderea va continua nu doar aici, ci și în orașele unde avem hipermarketuri”, a spus Claudia Badea, directorul magazinului cora Lujerului și coordonatorul operațiunilor e-commerce si cross-canal ale cora în România.

Locuitorii din proximitatea magazinelor cora Urban pot comanda și online pe www.cora.ro și vor primi comenzile acasă în maximum 12 ore. De exemplu, pot comanda dimineața și reveni seara pentru produse.

Clienții găsesc în cora Urban o varietate de produse bio, legume și fructe, dar și sortimente ready to eat (salate și sendvișuri), foarte apreciate de cei grăbiți. Nu lipsesc produsele pentru îngrijirea copiilor, articolele pentru casă, mâncarea pentru animale, produsele din carne, cu focus pe cea românească, tranșată de măcelarii cora, dar și produsele proaspete din laboratoarele de cofetărie și patiserie cora, lactate și pâine, inclusiv artizanală.

În magazin vor fi disponibile o imprimantă și un terminal pentru plata facturilor.

 Despre cora  România

cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este unul dintre cele mai dinamice branduri de retail. Prezent pe piața românească din 2003, brandul operează în prezent 10 hipermarketuri în București și în marile orașe, magazinele cora Urban și platforma de e-commerce cora.ro, pe care sunt listate peste 40.000 de produse.

În 2013, prin intermediul platformei cora.ro, este lansat serviciul de livrare la domiciliu, cora devenind primul mare lanț comercial cu livrare tip drive din România. Începând cu 2020 serviciul coraExpress extinde accesul la cumpărături online, prin comenzi din aplicațiile Glovo, Foodpanda și Tazz, cu livrare în mai puțin de 60 de minute. Aplicaţia cora oferă consumatorului o experienţă îmbogăţită în magazine, o mai bună organizare a listei de cumpărături și beneficii de fidelitate.

Pe lângă asigurarea de produse și servicii de calitate la prețuri accesibile pentru clienți, cora România se implică în proiecte de educație și sănătate în comunitățile din care face parte.

Pentru a rămâne conectat la noutățile și ofertele cora puteți descărca gratuit aplicația cora din App Store şi Google Play, accesa site-ul cora.ro sau urmări conturile oficiale ale brandului pe rețelele sociale: Facebook, YouTube, Instagram, Linkedin, precum și pe cel al CEO cora România, Thierry Destailleur, pe  Linkedin.

Rețeaua cora Urban se extinde: al treilea magazin din București va fi pe Calea Moșilor. FOTO 2Rețeaua cora Urban se extinde: al treilea magazin din București va fi pe Calea Moșilor. FOTO 3Rețeaua cora Urban se extinde: al treilea magazin din București va fi pe Calea Moșilor. FOTO 4Rețeaua cora Urban se extinde: al treilea magazin din București va fi pe Calea Moșilor. FOTO 5Rețeaua cora Urban se extinde: al treilea magazin din București va fi pe Calea Moșilor. FOTO 6Rețeaua cora Urban se extinde: al treilea magazin din București va fi pe Calea Moșilor. FOTO 7Rețeaua cora Urban se extinde: al treilea magazin din București va fi pe Calea Moșilor. FOTO 8

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.