FOTO:Prinţul Harry si Meghan Markle și-au marcat logodna cu ajutorul fotografului Alexi Lubomirski 7
Economic

FOTO:Prinţul Harry si Meghan Markle și-au marcat logodna cu ajutorul fotografului Alexi Lubomirski

Prinţul Harry al Marii Britanii şi logodnica lui, actriţa americană Meghan Markle, au publicat un set de portrete fotografice, realizate de fotograful american Alexi Lubomirski, pentru a marca logodna cuplului princiar, informează Reuters.

Alexi Lubomirski, fost asistent al fotografului Mario Testino, devenit celebru după ce a fotografiat-o pe mama prinţului Harry, prinţesa Diana, a realizat setul de fotografii de logodnă în această săptămână în reşedinţa regală Frogmore House, aflată în apropiere de Castelul Windsor din vestul Londrei, unde cuplul urmează să se căsătorească pe 19 mai.

„Nu pot să mă abţin şi să nu zâmbesc când mă uit la fotografiile pe care le-am făcut atunci, pentru că ei erau atât de fericiţi împreună”, a declarat Alexi Lubomirski. Prinţul Harry, în vârstă de 33 de ani, al cincilea în ordinea de succesiune la tronul britanic, şi Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, care a devenit cunoscută pe plan internaţional după ce a jucat în serialul de televiziune american „Suits”, şi-au anunţat logodna la sfârşitul lunii noiembrie.

FOTO:Prinţul Harry si Meghan Markle și-au marcat logodna cu ajutorul fotografului Alexi Lubomirski 8 FOTO:Prinţul Harry si Meghan Markle și-au marcat logodna cu ajutorul fotografului Alexi Lubomirski 9 FOTO:Prinţul Harry si Meghan Markle și-au marcat logodna cu ajutorul fotografului Alexi Lubomirski 10

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.