OTP Bank România semnează un acord pentru distribuția fondurilor de investiții în România
Economic

OTP Bank România semnează un acord pentru distribuția fondurilor de investiții în România

Conform Business Review, OTP Bank România a încheiat un parteneriat cu Eurobank Fund Management Company (Luxemburg) pentru distribuția fondurilor de investiții în România. Astfel, începând cu luna decembrie a anului 2018, OTP Bank Romania devine distribuitor și agent de plată în România pentru fondurile mutuale de investiții administrate de compania Eurobank Fund Management.

„Parteneriatul cu Eurobank Fund Management Company este o oportunitate de creștere a portofoliului OTP Bank România, atât în cazul produselor de investiții, cât și în ceea ce privește numărul clienților investitori.  În prezent, banca distribuie peste 50 de fonduri deschise de investiții, administrate de companii renumite de asset management, iar prin intermediul acestui parteneriat vom putea oferi clienților noștri o gamă complexă de alternative investiționale”, a declarat Corina Stoica, Director Direcţia Private Banking şi Consultanţă Financiară OTP Bank România.

OTP Bank România deține o experiență bogată în distribuția de fonduri de investiții și colaborează în prezent cu entități renumite în domeniu. Fondurile distribuite sunt gestionate de societăți de administrare a investițiilor din România, precum OTP Asset Management SAI S.A și din Luxemburg, precum: NN Investment Partners sau Franklin Templeton Investments.

Pe langă fondurile de investiții, OTP Bank România oferă un portofoliu larg de servicii de economisire competitive pe piața locală, precum depozite la termen avantajoase, programul de economisire automată sau cont de economii.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.