De unde puteți cumpara cea mai ieftina benzină în Romania 1
Economic Social Ultima Ora

De unde puteți cumpara cea mai ieftina benzină în Romania

Pe fondul scăderii prețurilor la petrol la nivel mondial, din ce în ce mai multe benzinării din Capitală, dar și din țară au început să afișeze prețuri sub sub 5 lei pentru un litru de benzină.

În Bucureşti preţurile la benzină variază între 4,94 lei/litru şi 5,27 lei/litru, ponderea mai mare fiind a staţiilor cu preţuri în jurul valorii de 5 lei. Litrul de motorină costă între 5,39 lei şi 5,65 lei, scrie stiripesurse.

În ţară, cea mai ieftină benzină se găseşte în judeţul Argeş, în Câmpulung – 4.85 lei litrul, iar cea mai ieftină motorină În Vălenii de Munte, Prahova, – 5,27 lei litrul, conform Mediafax.

Preţul cel mai mic al litrului de benzină este în Cluj Napoca 4,98 lei, în Timişoara 5,01 lei, în Iaşi 5,35 lei şi în Constanţa 4,88 lei. Litrul de motorină costă 5,38 lei în Cluj Napoca şi Timişoara, 5,35 lei în Iaşi şi 5,27 lei în Constanţa.

Conform portalului peco-online.ro, comparativ cu luna trecută, preţul mediu al unui litru de benzină a scăzut cu 9,2%, iar preţul mediu al unui litru de motorină s-a diminuat cu 7,2%.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.