Ce avem noi aici: Patriarhul Daniel este CERCETAT de Fisc! 1
Economic Justiție Social Ultima Ora

Ce avem noi aici: Patriarhul Daniel este CERCETAT de Fisc!

Din acest an, Patriarhul Daniel este atenţionat de Fisc să-şi plătească impozitele, după cum au dezvăluit, în exclusivitate, reporterii de la ştirilekanald.ro.

Șeful Bisericii Ortodoxe Române, al cărui nume este Ciobotea Dan Ilie, are domiciliul în Bucureşti. Totuși, el apare pe o listă publicată de „Municipiul Lugoj-Direcţia Economică – Serviciul Impozite şi Taxe”.

„În temeiul art. 47 alin.(5) din codul de procedură fiscală din 2015, republicat, cu modificările şi completările ulterioare, comunică, că au fost emise acte administrativ fiscale pentru următorii contribuabili”, se arată în anunţul colectiv al Fiscului din Lugoj.

Pe numele Ciobotea Dan Ilie există o decizie de impunere din 30 martie 2018, iar anunţul colectiv a fost emis pe 11 iunie 2018.

Potrivit sursei citate, este posibil ca acesta să aibă pe numele său bunuri imobiliare în Lugoj, pentru care nu a plătit taxele datorate la bugetul de stat. Patriarhul este născut în satul Dobreşti, din judeţul Timiş, însă s-a mutat la Lugoj, împreună cu familia, în adolescenţă. De altfel, Preafericitul Daniel a învăţat între 1967 şi 1970, în ultimii trei ani de liceu, la Liceul „Coriolan Brediceanu” din Lugoj.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.