Anunțul ȘOC al ministrului energiei,despre facturile la energia electrică! ”O escrocherie!” 7
Economic Social Ultima Ora

Anunțul ȘOC al ministrului energiei,despre facturile la energia electrică! ”O escrocherie!”

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, afirmă că unele companii trec consumuri estimate foarte mari pe facturile de energie, ceea ce reprezintă ”o formă de escrocherie” şi anunţă că există amenzi pentru astfel de practici.

„Am primit mai multe sesizări de la oameni. Vreau să trag un semnal de alarmă.

Există anumiţi furnizori care au şi distribuţie, care am văzut că trec consumuri estimate foarte mari. Punând consumuri estimate foarte mari, factura va veni mai mare.

Practic, iau nişte bani în avans pentru un consum care nu există, se folosesc de bani oamenilor”, a declarat, miercuri seară, ministrul Virgil Popescu, potrivit www.b1.ro.

Ministrul cere ANRE şi ANPC să intervină.

”Îi rog pe cei de la ANRE şi pe cei de la ANPC să se verifice aceste lucruri. Nu se poate să se încarce facturile românilor pe consumuri estimate care nu au nicio legătură cu consumurile făcute în anii precedenţi, care ar trebui să aprecieze ce a consumat clientul într-o perioadă asemănătoare. Este o formă de escrocherie, există amenzi pentru aşa ceva. Mi se pare că este o înşelătorie pe care distribuitorii cu furnizorii o practică”, a mai declarat Virgil Popescu.

Anunțul ȘOC al ministrului energiei,despre facturile la energia electrică! ”O escrocherie!” 8

 

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii