ALERTĂ. Proiectele imobiliare din zona Obor blocate. S-a cerut insolvența 1
Breaking News Economic Justiție Social Ultima Ora

ALERTĂ. Proiectele imobiliare din zona Obor blocate. S-a cerut insolvența

Proiectele imobiliare din zona Obor din Capitală ar putea fi locate pentru mulți ani de acum încolo, asta întrucât, s-a ccerut insolvența fostei fabricci de pompe Aversa București.

Pe rolul Tribunalului Bucuresti a fost inregistrata o cerere de deschidere a procedurii insolventei impotriva societatii Skylight Residence S.R.L., fosta Aversa Manufacturing S.R.L. Firma este controlata de canadianul Michael Danny Topolinski, care a preluat activele fostei fabrici de pompe, AVERSA S.A. in anul 2013. Insolventa a fost ceruta de o societate cipriota, Peino Management Limited (care a dezvoltat aplicatia rutiera TWELP) , reprezentata o societate de avocatura din Bucuresti, SCPA Boerescu & Ciocodeica, si urmareste recuperarea unei creante de aproximativ 750.000 euro de la fosta Aversa Manufacturing SRL. Aversa Manufacturing S.R.L. are inca obligatii scadente fata de Autoritatea pentru Administrarea Arhivelor Statului (AAAS), legate de preluarea activelor AVERSA S.A.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii