ALERTĂ! CUTREMUR MAJOR ÎN PSD! ANUNȚUL LUI CÎȚU CARE ÎI DĂ FIORI LUI CIOLACU! 3
Economic Exclusiv Ultima Ora

ALERTĂ! CUTREMUR MAJOR ÎN PSD! ANUNȚUL LUI CÎȚU CARE ÎI DĂ FIORI LUI CIOLACU!

Premierul Florin Cîţu a declarat, sâmbătă, că, în contextul în care agenţia de rating Standard&Poor’s a păstrat ratingul de ţară, dar a modificat perspectiva economiei României de la negativă la stabilă.

Primul-ministru, Cîțu, a afirmat că ”eroii” acestei creșteri economice, cea mai mare din ultimii 8 ani, sunt firmele private, antrepenorii,care nu s-au dat bătuți și au continuat să producă și să investească în România.

„Agenţia de rating Standard&Poor’s a păstrat ratingul de ţară, dar mult mai important, a modificat perspectiva economiei României de la negativ la stabilă.

Eroii din economia românească, în această perioadă dificilă, sunt, din punctul meu de vedere, companiile private, antreprenorii. Ei sunt cei care au dus greul.

Piaţa liberală, cu premier liberal, au câştigat clar şi fără dubiu încrederea instituţiilor internaţionale şi a investitorilor străini.

Aş vrea să mai anunţ o premieră astăzi, am reuit să reducem deficitul bugetar, să avem venituri mai mari la buget, să stabilizăm economia, în condiţiile în care nu am mărit vreo taxă existentă.

Anul trecut, ca ministru de Finanţe, într-un guvern liberal, am vorbit despre încredere şi am cerut să aveţi încredere în mine, că voi lua măsurile cele mai bune pentru revenirea rapidă a economiei. Aşa s-a întâmplat”, a spus sâmbătă, premierul Cîțu.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii