Ultima oră! Când va fi dată în funcțiune autostrada Sebeș-Turda! 7
Economic Ultima Ora

Ultima oră! Când va fi dată în funcțiune autostrada Sebeș-Turda!

AKTOR : Continuăm să lucrăm fără oprire în România.

Recenta videoconferinţă cu Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii din România confirmă încrederea şi determinarea în cooperarea dintre cele două părţi.

Determinarea cooperării şi dorinţa comună în ceea ce priveşte aspectele strategice au fost reconfirmate în cursul recentei videoconferinţe dintre Dl. Christos Panagiotopoulos, Preşedintele Executiv al AKTOR, şi Dl. Cătălin Drulă, Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii din România.

Videoconferinţa, care a avut loc luni, le-a oferit prilejul reprezentanţilor companiei internaţionale de infrastructură şi celor ai Guvernului României de a confirma parteneriatul strategic şi importanţa tuturor principalelor proiecte în derulare în ţară, respectiv de a sublinia că toate termenele de execuţie vor fi respectate.

AKTOR şi-a luat angajamentul că tronsonul din autostrada Sebeş – Turda va fi livrat până la vară, în timp ce construcţia Lotului 3 din Centura Bucureştiului ar trebui să înceapă până la sfârşitul lunii mai 2021.

Ultima oră! Când va fi dată în funcțiune autostrada Sebeș-Turda! 8

Mai mult, s-a menţionat faptul că lucrările continuă fără oprire în staţia Ilteu şi la tunelele pentru proiectul Gurasada, în timp ce în regiunea Braşov două proiecte majore sunt în lucru: calea ferată Braşov – Sighişoara, care progresează, respectiv Lotul 2 pentru care compania urmează să primească patru freze pentru tunele. S-a luat notă că Aktor a livrat recent proiectul Baia Mare – Sighetu Marmaţiei.

Dl. Panagiotopoulos a subliniat în discuţia cu Dl. Ministru Drulă importanţa pe care o are România pentru AKTOR şi l-a reasigurat pe acesta că va superviza personal progresul proiectelor.

La final, s-a convenit ca cele două părţi să continue să comunice în mod regulat, astfel încât să se asigure reluarea fără obstacole a proiectelor de construcții semnificative care se desfășoară în întreaga țară.

Despre AKTOR

Fiind divizie a grupului  de construcții ELLAKTOR și a celei mai mari filiale a acestuia, AKTOR deține o poziție de lider și o prezență internațională în domeniul infrastructurii, oferind o gamă largă de servicii extrem de diversificate în domeniile Construcției de Infrastructuri, Construcții și Proiecte Industriale, Parcuri Fotovoltaice, Managementului de Cariera, Facilități Tehnice și Management de Proiect.

Proiectele emblematice ale infrastructurii AKTOR în Grecia și în străinătate includ Linia 2 a metroului din Atena, Muzeul Acropolei, Podul Rio-Antirrio, Linia de Aur a metroului din Qatar, Stația de Epurare Atena a Apelor reziduale din Psyttalia, precum și proiectele în derulare ale metroului din Thessaloniki, proiectul Faliro Bay Revamp etc.

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii