Agenția de turism Hello Holidays a oferit peste 20 de vacanțe cadou la Târgul de Turism al României, în valoare totală de 25.000 euro 1
Breaking News Economic Social turism Ultima Ora

Agenția de turism Hello Holidays a oferit peste 20 de vacanțe cadou la Târgul de Turism al României, în valoare totală de 25.000 euro

Agenția de turism Hello Holidays le-a oferit vizitatorilor Târgului de Turism al României (ediția Februarie 2020), Show-ul Vacanțelor cu celebrități, muzică, dansuri și personaje din desene animate și bineînțeles, multe oferte atractive la vacanțele organizate de agenție. Mai mult decât atât, cei mai norocoși dintre participanții la târg au fost premiați cu peste 20 de vacanțe cadou, în valoare totală de 25.000 euro, oferite de Hello Holidays.

Cele mai vândute destinații au fost Grecia, Turcia, Portugalia, Rusia si Bulgaria. Cele mai căutate destinații pentru Sejururi au fost Grecia, Turcia, Bulgaria și România, iar printre cele mai solicitate Circuite s-au numărat: Scandinavia, Spania, Portugalia, Rusia, Croația și Elveția. 

În cadrul târgului de turism, aproximativ 40% dintre turiști au optat pentru Turcia, 35% Grecia și 25% Bulgaria. Tot la târg, turiștii au ales: Sejururi 60% și Circuite 40%. 

Clienții au putut beneficia de ofertele valabile în perioada Târgului de Turism al României atât la standul Hello Holidays de la Romexpo, cât și online pe helloholidays.ro.

De asemenea, proiectul “O zi cât o vacanță”, un concept lansat în România de Hello Holidays, s-a bucurat de un mare succes la târg. Prin acest proiect, Hello Holidays promovează escapadele de o zi în unele dintre cele mai frumoase locuri ale țării noastre și ale Bulgariei: Transfăgărășan, Bran, Transalpina, Viscri, conacele din jurul Bucureștiului, Delta Dunării, Veliko Tarnovo, Balcik etc.  Agenția oferă peste 20 de programe pentru acest tip de excursie.

În privința vacanțelor în România, la mare căutare s-au aflat: Litoralul Românesc, excursiile organizate la munte, dar și stațiunile de tratament. Una dintre cele mai solicitate excursii de 1 zi marca „O zi cât o vacanță” a fost Festivalul Trandafirilor – Kazanlak, din Bulgaria.

“Ofertele noastre au pornit de la 1 euro / noapte / persoană. Destinatiile care au beneficiat de aceste oferte speciale au fost Halkidiki, Tolo, Evia, Riviera Olimpului și Thassos. Turiștii care au ales Zakynthos și Corfu cu avionul am avut reduceri de 50% la taxele de aeroport și de până la 50% la cazare. 

Nici destinațiile Antalya sau Marmaris din Turcia nu au fost mai prejos anul acesta. Turiștii care au dorit o vacanță în aceste destinații le-au putut achiziționa la tarife promoționale cu reduceri de până la 50% atât la cazare, cat si la taxele de aeroport.

 Litoralul Bulgăresc a fost la înălțime și anul acesta și a venit cu oferte tentante pentru turiștii noștri. Aceștia au avut parte de reduceri de până la 30% la cazare si tarif unic la transport de 25 euro. 

Circuitele în Europa cu avionul sau cu autocarul au beneficiat și ele de reduceri de până la 15% cu ocazia târgului. De asemenea, turiștii au putut achiziționa aceste vacanțe cu un avans minim de 25 euro/persoană”, spune Cosmin Vasile, Destination Manager – Greece la Hello Holidays.

Tot în timpul Târgului de Turism al României, turiștii care au achiziționat unul dintre programele agenției Hello Holidays  cu plecare de Paște, au primit cadou o excursie de 1 zi în România. Detalii pe helloholidays.ro.

 

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.