Fostul pugilist Vasile Cîtea, replică pentru Ion Ștefan și Violeta Alexandru: „Râde lumea...“ 5
#coronavirus Politic psd Ultima Ora

Fostul pugilist Vasile Cîtea, replică pentru Ion Ștefan și Violeta Alexandru: „Râde lumea…“

Săptămânal, P.S.D. acordă un premiu pentru incompetență. În această săptămână, avem doi câștigători: Violeta Alexandru și Ion Ștefan. Nu ne amuză. Ne întristează faptul că, la câteva zile distanță, suntem nevoiți să atragem atenția opiniei publice asupra dezastrului în care liberalii afundă România. Avertismentele împotriva miniștrilor P.N.L. sunt o concluzie, nu o premiză. Am fost de acord ca domnul Ludovic Orban să își instaleze amicii la Palatul Victoria, dar prețul pe care românii îl plătesc este deja prea piperat.

Ministerul Muncii a devenit o agenție de muncă temporară. Un oficiu al plasării forțelor de muncă în străinatate, un birou de justificare a intenției de încălcare a legii pensiilor.

Ministrul Dezvoltarii execută neîncetat, pe unde poate, un stand up comedy de calitate îndoielnică. Cum să plătești, încă o dată, lucrări deja achitate și executate? Cum să concediezi 200 de oameni fără justificare?

Doamnă Violeta Alexandru, domnule Ion Ștefan, râde lumea de noi. Ce ar fi dacă ați încerca să lucrați serios și, dacă nu puteți, vă înțelegem, plecați discret de la ministerele pe care le conduceți. Găsiți-vă un loc de muncă potrivit competențelor! Destul i-ați ținut pe români la telemuncă.

Poate sunteți utili pe undeva, pe lângă casa omului.

Deputat PSD

Cîtea Vasile

Membru în Comisia pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport Vicepreședinte în Comisia pentru tehnologia informației

loading...

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.

Folosim cookie-uri pentru a va asigura o interactiune cat mai buna cu site-ul. Prin continuarea navigarii permiteti utilizarea cookie-urilor. Sunt de acord Detalii