Trucaj în dosarul Kovesi: I-au frânt gâtul lui Ghiță ca să încapă în poză
Ultima Ora Justiție Politic Social

Trucaj în dosarul Kovesi: I-au frânt gâtul lui Ghiță ca să încapă în poză

Ion Crisoiu a fost chemat joi la Secția Specială de investigare a magistraților, de procurorul Adina Florea, pentru a recunoaște o fotografie în care Kovesi apare alături de Sebastian Ghiță. Cristoiu văzuse fotografia la Ghiță, trebuia doar să confirme că ”aceasta este fotografi”. Și a recunoscut-o. Da, aceasta este poza pe care a văzut-o la Ghiță! Dar…

Trucaj în dosarul Kovesi: I-au frânt gâtul lui Ghiță ca să încapă în poză 7

Trucaj în dosarul Kovesi: I-au frânt gâtul lui Ghiță ca să încapă în poză 8 Trucaj în dosarul Kovesi: I-au frânt gâtul lui Ghiță ca să încapă în poză 9

Iată ce a spus Cristoiu la Antena 3, după audiere: „Doamna Adina Florea mi-a lăsat impresia unei procuroare interesate să strângă cât mai multe probe. Dar, atenție, informație importantă: nu e vorba de la Ghiță acasă, e de la Budureasca! Încă o data: nu e la Ghiță acasă!

Unu la mână: dacă poza  nu este la Ghiță acasă, ci într-o cârciumă, i se destramă tot dosarul Adinei Florea. Dacă e spațiu public, nu mai poți să spui că Laura Kovesi îl cunoștea personal pe Ghiță.

Doi: să ne uităm la persoanje. Toți sunt evident decupați din altă parte. Sunt mai mulți Frankenstein la un loc. Sebastian Ghiță, de exemplu, are gâtul tăiat în mod evident, se vede la gulerul cămășii. Trupul este evident al altcuiva, mai mic față de capul imens.

Mai mult, fotografia nu putea fi făcută recent, pentru că cearta dintre Ghiță și Kovesi este mai veche de trei ani. La vremurile respective Ghiță avea păr… iar în fotografie este fără păr.

Cu gâtul tăiat și lipit pe un trup de tânăr apare și persoana în vârstă din fotografie – care este trucată și mai prost.

În ceea ce privește pe Kovesi, iertat să ne fie dar fosta șefă DNA nu se îmbracă niciodată așa și nu are un asemenea bust!

Încă o întrebare, de final: ce este cu fața celui de-al doilea personaj feminin din imagine?

Menționăm că acestă fotografie ar trebui să fie dovada că Laura Kovesi îl cunoștea bine pe Ghiță. Iar dacă îl cunoștea bine, ea ar fi mințit când a spus că nu îl cunoaște personal.

Buun. Și dacă îl cunoștea, ce?

Păi, procurorii spun că șeful DNA i-ar fi cerut bani lui Ghiță ca să îl aducă acasă pe infractorul fugar Nicolae Popa din Indonezia. Singura dovadă că s-ar fi putut întâmplat acest lucru este această fotografie, evident trucată…

https://www.stiridiaspora.ro/dancila-a-tinut-grefierii-la-poarta-delegatia-protestatarilor-nu-a-fost-primita-la-guvern_415724.html

Despre fotografie, Antena 3 susține că a fost trucată intenționat pentru a se verifica reacția publicului. Adică, nu ar fi probă în dosar. Rămâne de văzut ce se va întâmpla în acest caz.

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.