Dragnea, lovit în plin: Dăncilă îl dă afară din Guvern și pe Darius Vâlcov, omul de încredere al liderului PSD
Ultima Ora Economic Politic Social

Scandal imens: Darius Vâlcov este acuzat de plagiat în teza de doctorat. Dovezile au fost publicate

Darius Vâlcov, consilier de stat în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă, a plagiat mai mult de jumătate din teza de doctorat pe care a susținut-o în 2008 la Facultatea de Finanțe, Asigurări, Bănci și Burse de Valori (FFABBV) din cadrul Academiei de Științe Economice din București, susține Emilia Șercan într-un articol publicat în Pressone.

”După analizarea lucrării, putem prezenta dovezi de plagiat pentru mai bine de 100 dintre cele 212 de pagini ale tezei. Sursele originale pe care le-am identificat sunt exclusiv cărți de economie, care nu sunt disponibile online. Conducătorul de doctorat al lui Darius Vâlcov este profesorul Emil Negrea de la FFABBV, care între timp s-a pensionat”, se arată în articol.

Dpă alegerea lui Liviu Dragnea ca președinte al PSD, lui Darius Vâlcov  i s-a dat pe mână conceperea programului de guvernare, care a devenit leitmotivul PSD după alegerile parlamentare din 2016.

Darius Vâlcov este cel care a structurat bugetul de stat pentru 2018 și 2019, dar și cel care a evaluat activitatea miniștrilor din cele trei Cabinete recente ale PSD.

În fine, iată textele originale citate:

După analizarea lucrării, putem prezenta dovezi de plagiat pentru mai bine de 100 dintre cele 212 de pagini ale tezei. Sursele originale pe care le-am identificat sunt exclusiv cărți de economie, care nu sunt disponibile online. Conducătorul de doctorat al lui Darius Vâlcov este profesorul Emil Negrea de la FFABBV, care între timp s-a pensionat. Scandal imens: Darius Vâlcov este acuzat de plagiat în teza de doctorat. Dovezile au fost publicate 1 Scandal imens: Darius Vâlcov este acuzat de plagiat în teza de doctorat. Dovezile au fost publicate 2 Scandal imens: Darius Vâlcov este acuzat de plagiat în teza de doctorat. Dovezile au fost publicate 3 Scandal imens: Darius Vâlcov este acuzat de plagiat în teza de doctorat. Dovezile au fost publicate 4 Scandal imens: Darius Vâlcov este acuzat de plagiat în teza de doctorat. Dovezile au fost publicate 5 Scandal imens: Darius Vâlcov este acuzat de plagiat în teza de doctorat. Dovezile au fost publicate 6 Scandal imens: Darius Vâlcov este acuzat de plagiat în teza de doctorat. Dovezile au fost publicate 7 Scandal imens: Darius Vâlcov este acuzat de plagiat în teza de doctorat. Dovezile au fost publicate 8 Scandal imens: Darius Vâlcov este acuzat de plagiat în teza de doctorat. Dovezile au fost publicate 9

Iată plagiatul despre care se vorbește în articol:

După analizarea lucrării, putem prezenta dovezi de plagiat pentru mai bine de 100 dintre cele 212 de pagini ale tezei. Sursele originale pe care le-am identificat sunt exclusiv cărți de economie, care nu sunt disponibile online. Conducătorul de doctorat al lui Darius Vâlcov este profesorul Emil Negrea de la FFABBV, care între timp s-a pensionat. Scandal imens: Darius Vâlcov este acuzat de plagiat în teza de doctorat. Dovezile au fost publicate 10 Scandal imens: Darius Vâlcov este acuzat de plagiat în teza de doctorat. Dovezile au fost publicate 11 Scandal imens: Darius Vâlcov este acuzat de plagiat în teza de doctorat. Dovezile au fost publicate 12 Scandal imens: Darius Vâlcov este acuzat de plagiat în teza de doctorat. Dovezile au fost publicate 13 Scandal imens: Darius Vâlcov este acuzat de plagiat în teza de doctorat. Dovezile au fost publicate 14 Scandal imens: Darius Vâlcov este acuzat de plagiat în teza de doctorat. Dovezile au fost publicate 15

Voi ce părere aveți? Așteptăm comentariile voastre mai jos.